SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ei ole totta — Halo Infinite läpäistiin vaikeimmalla vaikeusasteella ampumatta luotiakaan
  • Juuso
    Syngelmä

Ei ole totta — Halo Infinite läpäistiin vaikeimmalla vaikeusasteella ampumatta luotiakaan

julkaistu: 14.01.2022 15:46

Halo on pelisarja, joka on ollut vuosien saatossa varsin suosittu myös speedrunaajien keskuudessa. Speedrunaamisella tarkoitetaan pelin läpäisemistä mahdollisimman nopeasti. Yleensä speedruniin kuuluu peliä rikkovia temppuja, joilla on mahdollista ohittaa isojakin osioita pelattavasta pelistä.

Nyt Halo-speedrunnaaja ja YouTubettaja Tom on kysynyt itseltään kysymyksen: “Voiko Halo Infinitea läpäistä legendary-vaikeusasteella ampumatta luotiakaan?”

Vastaus on lyhykäisyydessään kyllä. Tomin mukaan pelin läpäisyyn legendary-vaikeusasteella ampumatta luotiakaan meni neljä tuntia. Täysin ilman vahingontuottamista Tom ei peliä kuitenkaan läpäissyt, sillä hän käytti esimerkiksi miekkoja ja vasaroita vihollisten tuhoamiseen.

Nopeimmillaan ja aseiden turvin Tom on pelannut Halo Infiniten läpi 37 minuutissa ja 46 sekunnissa. Valitettavasti Tom ei kuitenkaan nauhoittanut suoritustaan, joten sitä ei löydy virallisilta Halo Infinite -speedrunlistoilta. Listojen virallinen nopein aika on tunti ja neljä minuuttia.

Tom on julkaissut YouTube-kanavallaan Simply & Slick noin 20 minuutin mittaisen highlight-videon uskomattomasta suorituksestaan. Voit katsoa videon alta.

Lähteet: Kotaku, Simply & Slick

Kuva: 343 Industries

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt