SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ei Jeesus! Elden Ringissä bongattiin epätodennäköinen parivaljakko
  • Saara
    R

Ei Jeesus! Elden Ringissä bongattiin epätodennäköinen parivaljakko

julkaistu: 29.04.2022 15:37

Supersuosiota nauttivan Elden Ringin hahmokavalkadia rikastuttavat fanien itse pelaamat roolihenkilöt. Nimimerkki Mar_Reddit esitteli räiskyvän kohtaamisensa itse Jumalan pojan kanssa, jolla vieläpä oli seuralaisenaan kukas muu kuin Saatana.

Redditissä jakamallaan videolla Mar_Redditin hahmo saapuu Limgraveen ja äkkää Jeesuksen näköisen kaverin sivummalla. Kumarruttuaan rukouksiin ja koettuaan pyhän hetken Kristuksen kanssa, pelaaja toteaa tämän sidekickin Luciferiksi ja ryhtyy taistoon. Yllättävää ehkä, mutta Jessepä osallistuu verilöylyyn myös. Tai ehkei sitä voi sanoa varsinaisesti verilöylyksi, sillä lopulta langennut enkeli hajoaa tuhkaksi ja kipinöiksi.

Siitä jännät paikat vasta alkavatkin, sillä antagonistinsa menettänyt Jeesus Kristus ilmeisesti suivaantuu ja käy pelaajan kimppuun. Hämmentävää taistoa ehditään käydä vain minuutti, kun pelaaja kärvistelee jo aivan henkihieverissä. Silloin näyttämölle rynnistää Tree Sentinel, joka lopulta auliisti pistää nasaretilaisen päiviltä.

So I met Jesus Christ in Elden Ring… This was a roller coaster of emotions. Whoever this was, thank you. I hope enjoy my side of our encounter LMAO. from Eldenring

Mar_Reddit kuvailee välikohtausta tunteiden vuoristoradaksi ja kiittää Jeesuksen takana olevaa pelaajaa, kuka ikinä hän onkin.

Esikuva karkasi haudasta ja ylösnousi tyylillä, mutta tappelussa hävinneen peli-Jeesuksen kohtalona on palata elämässä vähän taaksepäin ja ilmaantua nöyryytettynä takaisin maan pinnalle ties missä. Kenties hän löytää sieltä Luciferin, jolloin he voivat nuolla haavansa ja jatkaa laupeudentyötä tai nahistelua.

Onneksi moni tuntuu tykkäävän larpata herra Vapahtajaa Elden Ringissä, joten todennäköisyys törmätä johonkin näistä inkarnaatioista on suhteellisen hyvä. Kaikilla ei kylläkään ole paholaista toverina.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: RunningRiot4798 / From Software