SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
eFootball
  • Saara
    R

Odotettu jalkapallopeli on nyt Steamin huonoimmaksi arvioitu teos – Katso huvittavat kuvat

julkaistu: 06.10.2021 12:00

Konamin potkupallopelisarja Pro Evolution Soccer jäi vuosien mittaan auttamattomasti tunnetumman FIFAn jalkoihin. Nyt pelitalo on päättänyt aloittaa puhtaalta pöydältä. Uusi luomus eFootball on vuotuisen franchisen sijaan suunniteltu jatkuvaksi jalkapalloalustaksi. Ehkä siksi se on julkaistu hieman viimeistelemättömän oloisena.

eFootball on nyt saatavilla ilmaiseksi Steamissa, jossa se onkin jo yltänyt kyseenalaiseen kunniaan saatuaan huonommat arviot kuin mikään peli koskaan. Yhteensä arvioita on nyt 17 436, joista noin 90 prosenttia on kielteisiä, joten pelin yleisarvosana on melko murskaavasti “ylivoimaisen kielteinen”. Asia erikseen on se, onko tämä sitten kohtuullinen tuomio vai pelaajien ryöppyävän kiukun ilmentymä.

Ei peli täysin ansioton ole, vaan täysin kelvollista jalkapallosimulaatiota. Uuteen järjestelmään tietysti kestää hetki tottua. Pelin ilmeestä kuitenkin päällimäisenä jää mieleen pelaajien kummallinen kasvogalleria.

Esimerkiksi Ronaldo suussaan näkymätön maissintähkä:

Kuva: Konami

 

Ja Manchester Unitedin Varane pöhnässä:

Kuva: Konami

 

Kaukaa katsottuna kaikki on hyvin, mutta joka kerran kun kamera zoomaa tilanteisiin, huomaa miten ilmeiden animointi on jäänyt puolitiehen.

eFootball Messijatoveri
Tsemppiä Messille. Kuva: Konami

 

Kasvot ovat tietenkin saaneet pilkallisen palauteryöpyn aikaan sosiaalisessa mediassa. Hassuinta on, että tällaiset yksityiskohdat kuuluivat Pro Evolution Soccerin vahvuuksiin. Ainakin on jotain silmiin pistävää, josta aloittaa eFootballin kunnostaminen.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Konami

Tuoreimmat uutiset: