SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Eetu “sAw” Sahan CS-joukkueessa iso pelaajamuutos
  • Perttu
    Leinonen

Eetu “sAw” Sahan CS-joukkueessa iso pelaajamuutos

julkaistu: 12.05.2024 15:52

Suomalaisvalmentaja Eetu “sAw” Sahan johdattamassa Heroicissa tapahtui ensimmäinen pelaajamuutos, kun organisaatio tiedotti penkittäneensä AWP-pelaajansa Nico “nicoodoz” Tamjidin.

23-vuotias entinen Preasy– ja Fnatic-pelaaja liittyi Heroicin vahvuuteen samaan aikaan suomalaisvalmentajan kanssa viime vuoden joulukuussa. Yhtä aikaa joukkueeseen liittyivät myös entinen ENCE-pelajaa Guy “NertZ” Iluz ja Damjan “kyxsan” Stoilkovski.

Uusiutuneen Heroicin kevätkausi on osoittautunut haastavaksi. Joukkue on epäonnistunut säännöllisesti pääsemään turnauksien ratkaisuotteluihin.

Muutokset joukkueen kokoonpanoon olivatkin siis odotettavissa.

Heroic-johtaja Robin Nyman kommentoi päätöstä organisaation tiedotteessa.

“Sekä Nicolle, että joukkueelle on käynyt selväksi, että hänen vahvuutensa eivät ole linjassa joukkueen tarpeiden kanssa. Tarvitsemme pelaajan, joka on perinteisempi AWP-pelaaja.”

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy entinen OG– ja Spirit-pelaajaa Abdul “degster” Gasanov. Venäläinen AWP-pelaaja on ollut sivussa kilpakentiltä viime vuoden kesäkuusta saakka, mutta tiedotti hiljattain olevansa valmis palaamaan sorvin ääreen.

Degsterin ensiesiintyminen Heroic-paidassa nähdään ensi viikolla alkavassa Serbiassa pelattavassa BetBoom Dacha Belgrade -turnauksessa.

Päivitetty 18:00 Degsterin liittyminen joukkueeseen uutena pelaajana.

Kuva: PGL Lähde: HLTV