SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Eetu “sAw” Saha menestyy valmentajana paremmin kuin pelaajana – Joulukalenteri luukku #15
  • Juuso
    Syngelmä

Eetu “sAw” Saha menestyy valmentajana paremmin kuin pelaajana – Joulukalenteri luukku #15

julkaistu: 15.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Tässä luukussa esittelemme suomalaisen huippuvalmentajan, Eetu “sAw” Sahan.

Eetu “sAw” Saha

  • Ikä: 31
  • Joukkue: TBA
  • Turnausvoitot: 1 (IEM Dallas 2023)
  • Rating (2023): –

ENCE:ä marraskuusta 2020 valmentanut Saha pelasi HAVU:n joukkueessa ennen pelaajauransa päättämistä. Pelaajauralta muistetaan muun muassa Flashpoint 1 -turnauksen kolmossija. Valmentajana hän on edennyt muun muassa majoreiden välieriin, voittanut IEM Dallasin huipputurnauksen ja saavuttanut sekä Kölnin että ESL Proliigan turnaushopeaa.

Viime vuonna Saha oli ehdolla vuoden parhaaksi päävalmentajaksi. Tänä vuonna ehdokkuutta ei syystä tai toisesta tullut, vaikka takana on ensimmäinen turnausvoitto päävalmentajanaa IEM Dallasin kivikovasta turnauksesta.

sAw jätti päävalmentajapestin ENCEssä tänä syksynä. Tuoreimmat huhut vievät Sahaa Heroicin kokoonpanoon, jonne olisi siirtymässä myös Sahalle tuttu kolmikko: Guy “NertZ” Iluz, Pavle “Maden” Bošković ja Alvaro “SunPayus” Garcia.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.

Muista lukea aiemmat luukut Pelaajatcomin verkkosivuilta.

Kuva: ENCE