SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Edmonton Oilers – Florida Panthers: Jatkuuko Oilersin jojoilu?
  • Toimitus

Edmonton Oilers – Florida Panthers: Jatkuuko Oilersin jojoilu?

julkaistu: 10.01.2019 19:24

Rogers Placessa Edmonton Oilers saa vastaansa Florida Panthersin.

Neljän ottelun vieraskiertueelta palaava Oilers kohtaa seuraavaksi kolmen ottelun kotisarjassa Panthersien lisäksi viiden päivän aikana Coyotesin ja Sabresin.

Oilers on voittanut ja hävinnyt vuorotahtiin viidessä viime pelissään otettuaan sitä ennen nokkiinsa kuudesti putkeen.

Vieraskiertueella Oilersin ongelmana oli juuri ailahtelevaisuus. Se pelasi kaksi erittäin hyvää peliä Coyotesia (3-1) ja Duckseja (4-0) vastaan, mutta sössi sitten pelinsä Kingsejä (0-4) ja Sharkseja (2-7) vastaan puolustuspelin ollessa suoraan sanottuna kuraa. Parhaimmillaan Oilers pelaa loistavasti, mutta yön ja päivän ero on valtava.

Kolmesti peräkkäin takkiinsa ottanut Florida puolestaan on viiden pelin vierasturneella, missä ennätti ottaa jo nokkiinsa Pittsburghilta 5-1 ja pelaa tänään kiertueensa toisen pelin. Illan peli on sille myös neljäs vieraspeli viidessä viime ottelussa.

Aleksander Barkov on tehnyt 15 (6+9) pistettä Floridalle 11 viime pelissä. Viimeksi juuri Barkov iski joukkueensa ainokaisen nyytin Pittsburghin verkkoon.

Florida kohtaa jo huomenna Scotiabank Saddledomessa lännen kärkijengin Calgaryn. Kaikkiaan Florida pelaa viisi otteluaan kahdeksan päivän aikana.

Tänään joukkueiden maalinsuilla aloittavat todennäköisesti Cam Talbot (24. 89.57/3.20) ja Roberto Luongo (21. 89.22/3.37).

Joukkueet kohtasivat marraskuussa BB&T Centerissä, missä Florida löi Edmontonin 4-1.