SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes: Maalikarnevaalit luvassa?
  • Toimitus

Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes: Maalikarnevaalit luvassa?

julkaistu: 20.01.2019 19:52

Rogers Placessa kohtaavat vastakkaisten konferenssien joukkueista Edmonton Oilers ja Carolina Hurricanes.

Oilers antoi eilen kaikkensa lännen kärkijengiä Flamesia vastaan kotiaskissaan, mutta joutui silti taipumaan Albertan provinssin derbyssä 2-5.

Calgary käytti klassista esimerkkiä kaataessaan Edmontonin. Eliminoi ykkösnyrkki ja erityisesti sen sielu, Connor McDavid ja voitat ottelun. Flames-piiskuri Ben Peters ei ole eilisen teeren poika saati edes koutsi.

Jos jotain positiivista Oilersin ja sinivalkoisten fanien kannalta tuosta pelistä haluaa mainita, niin toiseen seuraan huhuissa vahvasti liitetty Jesse Puljujärvi syötti joukkueensa molemmat nyytit.

Aamuyön ottelu Hurricanesia vastaan on Oilersille viides kotipeli kuudesta viime pelistä. Neljästä kotipelistään se on voittanut kaksi.

Oilers on voittanut tällä kaudella b2b-otteluistaan kolme ja hävinnyt kolme hävittyään edellisen päivän ottelunsa. Kaikkiaan Edmonton on pelannut b2b-pelejä tällä kaudella seitsemän kertaa ja voittanut niistä neljä.

Carolinalla on alla kaksi peräkkäistä tappiota, joista jälkimmäinen oli varsinainen saavutus idän heikointa jengiä, Ottawaa vastaan kunnon höntsäkiekon jälkeen. Senaattorit kylvetti isipappojen kannustamina Hurrikaanit nurin 4-1 aiheuttaen Carolinalle ensimmäisen kotitappion viiteen otteluun.

Carolinalla tulikasteensa Senaattoreja vastaan saanut Wildista treidattu käkikellomaan laituri Nino Niederreiter luisteli luonnollisesti muiden uusien joukkuetovereiden tavoin varjojen mailla.

Rod Brind’Amour tuskin katseli hyvällä tuota peliä ja joukkueensa asennetta ja Hurrikaanit tulevat taatusti eri sykkeellä Rogers Placeen, mikä lupaa ottelusta hyvää kiekkoviihdettä.

Kolleega Ken Hitchcock tuskin panostaa b2b-pelissä vannottamaansa puolustuspelin voimaan. McDavid ei nimittäin katsele hyvällä Flames-pelin nollatehojaan ja ruoskii omalta osaltaan Oilersin liiderinä joukkueensa erittäin hyökkäysvoittoiseen peliin, mikä lupaa runsaasti maaleja molempiin suuntiin!