SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
ED energy drink yhteistyöhön Pelaajatcomin kanssa
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

ED energy drink yhteistyöhön Pelaajatcomin kanssa

julkaistu: 23.08.2019 08:30

Counter-Strike pelin Berlin Major 2019 -suurturnaus starttaa tänään. Pelaajatcom lähettää ottelut suomeksi ja mukana lähetyksessä nähdään myös ED Energy drink.

Hartwallin energiajuomien tuotepäällikkö Joonas Eriksson kertoo e-urheilun olevan tuttu ilmiö. Hän katsoo kumppanuuden Pelaajatcomin kanssa hyödyttävän varmasti molempia osapuolia.

“ED energy drink on ollut mukana esportsissa jo pidemmän aikaa. Yhteistyön aloittaminen sopi brändille kuin korkki pullon suuhun. Uskon, että se tulee olemaan hedelmällinen molemmille osapuolille ja voimme kantaa oman kortemme kekoon eSportsin suosion kasvattamisessa Suomessa. Hienoa sisältöä on taatusti tulossa. Stay focused!”, Eriksson kertoo.

Suomessa kovassa suosiossa olevaa ED-energiajuomaa on tuotettu jo vuodesta 2003 lähtien. Kuudentoista vuoden kokemus tulee täydentämään nyt myös Pelaajatcomin Major-lähetyksiä.

Berliinissä, Saksassa pelattava CS:GO:n major-turnaus alkaa tänään sen ensimmäisillä peleillä kello 13. Miljoonan dollarin huipputurnaus huipentuu 8. syyskuuta pelattavaan finaaliin, jonka voittaja kävelee kotiin 500 000$ rikkaampana. Turnauksessa pelaavat suomalainen ENCE sekä CR4ZY-joukkueen tähtipelaaja Otto “ottoNd” Sihvo.

Major-turnauksen otteluita voit seurata Pelaajatcomin Twitch-kanavalta. Aikataulut turnauksen ensimmäisiin otteluihin löydät täältä.

Kuva: ED energy drink