SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Echo yksi Overwatchin tulevista hahmoista
  • Atte
    Leppänen

Echo yksi Overwatchin tulevista hahmoista

julkaistu: 08.11.2018 13:29

Blizzardin Overwatch-pomo Jeff Kaplan kertoi Eurogamerin haastattelussa yhtä sun toista pelin tulevaisuudesta. Yksi jännittävimmistä uutisista oli jo Blizzconissakin annettu tieto, että peliin olisi kehitteillä jopa kuusi uutta hahmoa. Haastattelussa Kaplan myös paljasti, että yksi näistä tulee olemaan Blizzconissa nähdyssä lyhytelokuvassa esiintyvä Echo. Kaplan kommentoi tulevaa hahmoa seuraavasti:

Hän on yksi tulossa olevista hahmoista. Olemme olleet Echosta innoissamme jo monia, monia vuosia ja hän on yksi alkuperäisistä Arnoldin [Tsang, Overwatchin konseptitaiteilija] suunnittelemista hahmoista, joten  hän on ollut ajatuksissamme jo pitkään. Toivottavasti Reunion -lyhytelokuvasta selvisi, että meillä on suunnitelma ja että myös tulevaisuutta kannattaa odottaa.

Haastattelija kysyi myös, olisiko Overwatchia mahdollista nähdä esimerkiksi Netflix-sarjana. Kaplan ei pidä tätäkään mahdottomuutena:

Kaikki on mahdollista. Olemme etunenässä faneja. Emmekä vain Overwatchin faneja, vaan myös ihmisten, jotka kuluttavat pop-kulttuuria. Ihan kuin emme toisinaan ajattelisi, “Kuinka siistiä olisikaan tehdä Overwatchista elokuva tai sarja?” Taistelemme moisten ideoiden puolesta enemmän kuin kukaan. Mutta tämän kaltaisia ideoita on aina vaikea toteuttaa – olemme kuitenkin ajatuksesta innostuneita.

Myös Overwatchin mahdollisesta free to play -konseptiin kääntymisestä puhuttiin, mutta Kaplan ei vaikuta ainakaan vielä lämmenneen idealle:

Toki meillä Blizzardilla on myös ilmaispelejä, kuten HearthStone ja Heroes of the Storm. Overwatchia ei suunniteltu sellaiseksi, mutta asiaa toki harkitaan. Tällä hetkellä järjestämme usein ilmaisviikonloppuja, jotka saavat aina hyvän vastaanoton ja ovat kovin suosittuja. Se on asema, jossa juuri nyt olemme, emmekä ole tässä vaiheessa ainakaan vakavasti harkinneet Overwatchin ilmaistamista.

Haastattelussa puhuttiin myös Belgian loot box -ongelmasta ja Blizzardin johtajan vaihdoksesta. Voit lukea koko haastattelun täältä.

Kuva: Blizzard