SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Echo Foxin LCS-paikka julkisesti myyntiin
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Echo Foxin LCS-paikka julkisesti myyntiin

julkaistu: 16.08.2019 19:00

Riot Gamesin edustaja Chril Greeley on julkistanut Echo Foxin liigapaikan olevan myynnissä. Kuka tahansa voi nyt hakea paikkaa League of Legends -pelin Pohjois-Amerikan ykkösliigasta (LCS) avoimella hakemuksella.

NBA-legenda Rick Foxin vuonna 2015 perustama Echo Fox on rypenyt ongelmissa jo pitkään. Uutisoimme heinäkuussa yhdysvaltalaisorganisaation aikeista myydä paikkaansa LCS:ässä. Kroenke Sports & Entertainmentin oli määrä toimia ostajana, mutta kauppa ei kuitenkaan toteutunut.

NBA:ssa nimensä tehnyt entinen koripalloammattilainen Rick Fox ei katsonut rasismia hyvällä.

 

Ongelmat alkoivat organisaation silloisen jäsenen Amit Raizadan väitetyistä rasistisista kommenteista, joita Rick Fox ei hyvällä katsonut. Tästä alkanut tapahtumaketju on nyt kulminoitumassa Echo Foxin League of Legendsistä poistumisen muodossa.

LCS sekä Echo Fox ovat tulleet sopimukseen organisaation liigapaikan irtisanomisesta. LCS ottaa vastuun liigansa nyt käyttämättömän paikan myynnistä, josta Echo Fox saa korvauksen.

30 päivän pituinen etsintä Echo Foxin korvaajalle alkaa tänään. Tavoitteena on löytää organisaatio joka tulee kilpailemaan liigassa pitkään.

Lähde: Riot Games
Kuvalähteet: Riot Games