SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
E3-PELIMESSUT JÄRJESTETÄÄN AVOIMENA INTERNETISSÄ — NÄMÄ PELIT OVAT TULOSSA
  • Juuso
    Syngelmä

E3-PELIMESSUT JÄRJESTETÄÄN AVOIMENA INTERNETISSÄ — NÄMÄ PELIT OVAT TULOSSA

julkaistu: 15.04.2021 13:00

Vuoden 2021 E3-pelimessut pidetään COVID19-pandemian vuoksi kokonaan digitaalisena, messujärjestäjät ilmoittavat nettisivuillaan.

Tuoreita ja tulevia projektejaan esittelevät virtuaalisesti ainakin Xbox, Nintendo, Ubisoft, Capcom, Konami, Take-Two Interactive, Koch Media ja Warner Bros. Games. Muista isoista yhtiöistä epävarmoja osallistumisensa suhteen ovat Sony, EA ja Activision Blizzard. Sonyn poisjääminen pelimessuilta ei tulisi lopulta suurena yllätyksenä. Yhtiön edellinen esiintyminen messuilla oli kesällä 2019.

Messut järjestetään verkossa 12.–15. kesäkuuta. Luvassa on trailereita, kehittäjähaastatteluita ja yllätyksiä. E3-pelimessuilla on vuosittain nähty tarjontaa laidasta laitaan, joten jokainen pelaaja löytää varmasti mieluisia julkistuksia tapahtumasta.

Mitä voidaan odottaa?

 

Yksi tapahtuman odotetuimmista peleistä on varmasti Hidetaka Miyazakin (Dark Souls, Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice) ja George R. R. Martinin (Tulen ja jään laulu) Elden Ring -yhteistyöprojekti.

Martinin tuntien pelin maailma keskittynee synkkään fantasiamaailmaan. Miehen kädenjäljen odotetaan sopivan täydellisesti Souls-pelien pimeään maailmaan.

Pelistä on vielä varsin vähän tietoa, mutta Miyazakin aiempien pelien perusteella pelistä voidaan odottaa vaikeaa fantasiaseikkailua.

Elden Ringistä ei ole kuulunut mitään vuoden 2019 julkistuksen jälkeen, joten kahden vuoden hiljaiselo toivottavasti päättyy tulevana kesänä.

EA:n toimitusjohtaja Anderw Wilson on vahvistanut, että seuraava Battlefield-peli ilmestyy loppuvuodesta 2021. Julkaisualustoja ovat PS5, Xbox Series X ja PC.

Uudesta Battlefield 6 -pelistä ei ole julkaistu virallista traileria, mutta pelin käyttämää tekniikkaa on esitelty EA Play 2020 -tapahtumassa.

Tekniikkatrailerin perusteella hahmojen kasvot ovat entistä realistisempia ja kartat ovat entistä suurempia. Luvassa lienee siis suuremmat pelaajamäärät.

Huhujen mukaan luvassa on 128 pelaajan karttoja sekä modernin aikakauden tapahtumia. 128 pelaajan kartat ovat uuden konsolisukupolven yksinoikeus. PS4- ja Xbox One -pelaajien onneksi pelissä on mukana myös perinteiset 64 pelaajan taistelut.

Lisäksi tapahtumassa esitellään vuosittain erilaisia urheilu ja party-pelejä, kuten NHL, FIFA, NFL ja JustDance.

Messut järjestetään verkossa 12.–15. kesäkuuta ja ne ovat avoimet kaikille.

Kuvalähde: EA

Tuoreimmat uutiset: