SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
E-urheiluorganisaatio pisti levy-yhtiön pystyyn – ekalla sinkulla suomalaisääntä
  • Saara
    R

E-urheiluorganisaatio pisti levy-yhtiön pystyyn – ekalla sinkulla suomalaisääntä

julkaistu: 11.01.2022 16:12

E-urheilualan kasvaessa organisatiot haluavat tietenkin keksiä keinoja erottua joukosta. Kilpailumenestyksen ohella toimivia tapoja voivat olla ainutlaatuisen sisällön luominen tai kokonaan uusille aloille laajentaminen.

G2 Esports tekee tunnetusti asiat omalla tavallaan. Nyt organisaatio on perustanut oman levy-yhtiön ja julkaissut ensimmäisen singlensä, jolla kultakurkullaan kajauttaa itse toimitusjohtaja Carlos “ocelote” Rodriguez.

Eeppiseksi powermetalliksi kuvaillussa biisissä nimeltä Our Way esiintyy koko liuta ansioituneita muusikoita: Tina Guo (sello), Luke Holland (rummut), Jason Richardson (kitara), Taylor Davis (viulu) ja täkäläisestä vinkkelistä erityisen kiintoisasti Noora Louhimo (taustalaulu). Louhimo on tunnettu Battle Beast -metalliyhtyeen laulajana, mutta hän tekee nykyisin myös soolouraa. Lisäksi hänen lauluaan voi kuulla League of Legendsissä virtuaalisen Pentakill-yhtyeen Kayle-hahmona.

Musiikkivideolla vilahtelee tuttuja G2-naamoja League of Legends-, CS:GO– ja Valorant-joukkueista. Fanit voivat bongata esimerkiksi Rasmus “Caps” Wintherin, Sergen “Broken Blade” Çelikin, Marcin “Jankos” Jankowskin, Nikola “NiKo” Kovačin ja Zainab “zAAz” Turkien seikkailun tiimellyksestä. Samalla esitellään joukkueen vuoden virallinen pelipaita, joka on jo parivuotisen Adidas-yhteistyön hedelmiä.

Voit kuunella terhakan dynaamisen Our Wayn alta. Toimari-laulaja Rodriguez kommentoi G2:n debyyttibiisiä seuraavasti:

“Eeppinen powermetalli on suosikkigenreni, viis markkinoitavuudesta. Tämä tulee sydämestämme, kuten kaikki mitä teemme. 20G2 on meidän vuotemme. Tämä laulu on sen hymni.”

Lähde: Dexerto
Kansikuva: G2 Esports

Tuoreimmat uutiset: