SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tunnettu e-urheiluorganisaatio lakkautettiin yhtäkkiä – Joukkueille ja työntekijöille kenkää
  • Niko
    Nikkilä

Tunnettu e-urheiluorganisaatio lakkautettiin yhtäkkiä – Joukkueille ja työntekijöille kenkää

julkaistu: 13.01.2023 19:00

E-urheilumaailman vakionimiin kuuluva Pohjois-Amerikkalainen eUnited on äkillisesti lakkauttanut kaiken lajiin sisältyvän e-urheilutoimintansa, kertovat Esports Advocatelle puhuneet lähteet. Organisaatio itse ei ole antanut virallista lausuntoa tilanteestaan.

Esports Advocaten mukaan organisaation kaikki työntekijät toimitusjohtaja Adam Steinia lukuun ottamatta on irtosanottu, viimeisimmät joulukuun lopulla, kuten myös kaikki sen joukkueet ja pelaajat. eUnitedilla oli edustusta Halossa, Rocket Leaguessa ja Gears of Warissa, mutta se kilpaili aiemmin myös monissa muissa peleissä.

Organisaation entiset työntekijät ja pelaajat eivät hekään ole antaneet kommentteja asiaan liittyen.

Adam Stein perusti eUnitedin alun perin vuonna 2016. Organisaatio kilpaili elinuransa aikana monissa tunnetuissa lajeissa, kuten esimerkiksi CS:GOssa ja PUBGissa.

Uutinen organisaation lakkauttamisesta on äkillinen, muttei yllättävä, sillä useimmat e-urheiluorganisaatiot toimivat tappiollisesti sijoittajien tarjoaman rahan turvin. Nyt maailmanlaajuisen taloustilanteen viilentyessä monet ovat joutuneet uudelleenarvioimaan tilannettaan ja ryhtymään leikkaustoimiin.

Lähde: Esports Advocate Kuvalähde: eUnited