SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Drake ja Scooter Braun 100 Thievesin osaomistajiksi
  • Toimitus

Drake ja Scooter Braun 100 Thievesin osaomistajiksi

julkaistu: 23.10.2018 20:35

Aikaisemmin tänään pohjois-amerikkalainen organisaatio 100 Thieves ilmoitti, että on pääomasijoituskierroksella saanut sijoittajikseen artisti Draken ja SB Projectsin perustajan Scooten Braunin. Draken liittymisestä on jo hetkeen aikaa liikkunut huhuja, kun artisti seurasi organisaatiota sekä sen omistajaa Matthew “Nadeshot” Haagia instagramissa.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 100 Thieves saa rahoitusta, kun viime vuoden loppupuolella Cleveland Cavaliersin omistaja sijoitti 100 Thievesin vaatelinjastoon. Nyt kaikkiaan organisaatio on saanut 25 miljoonaa dollaria rahoituksesta ja aikoo käyttää tämän uusien pelaajien hankkimiseen ja vaatelinjastonsa laajentamiseen.

Braun on kommentoinut miten hyvin Haag on ymmärtänyt miten luoda menestyvä esports brändi ja laajentaa sitä. Oman nimensä Haag loi Nadeshottina pelaamalla Call Of Dutya ammattilaistasolla, keräten samalla 3.1 miljoonaa tilaajaa youtubessa ja 2.4 miljoonaa seuraajaa twitterissä.

Organisaatiolla on tällä hetkellä kilpailevat tiimit League of Legendissä, Fortnitessä ja Call of Dutyssa. Organisaatio myös osti alkuvuodesta entisen CS:GO organisaation Immortalsin pelaajat, mutta tiimi ei pelannut yhtäkään virallista ottelua ennenkuin organisaatio vapautti pelaajat erinäisten ongelmien vuoksi.