SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Vuosien odotus palkittiin! – Diretide saapuu jälleen Dotaan
  • Joni
    Ojala

Vuosien odotus palkittiin! – Diretide saapuu jälleen Dotaan

julkaistu: 31.10.2020 11:30

Kauan odotettu halloween-tapahtuma on tullut takaisin Dota-pelaajien iloksi!

Alunperin vuoden 2012 lokakuussa Dota 2 -peliin lisätty halloween-teemainen pelimuoto, Diretide keräsi suuren suosion. Pelimuodosta luvattiin vuosittaista, joka tarkoittaisi sen olevan hengeltään samanlainen, kuin Valven toisen hittipelin, Team Fortress 2:n halloween-pelimuodon, Scream Fortress.

Päivitys ei kuitenkaan ensin palannut vuonna 2013, saaden fanit pettymään. Pelaajat aloittivat levittämään “Give Diretide” viestiä ympäri internetiä, toivoen Valven lisäävän pelimuodon jälleen takaisin. Valve lisäsi Diretiden kuitenkin seuraavan päivityksen yhteydessä pelattavaksi uudelleen.

Tästä lähtien fanit ovat vuosittain toivoneet pelimuodon tulevan takaisin. Joka vuosittaisista meemeistä huolimatta Valve ei lisännyt Diretideä enää takaisin peliin vuonna 2014, tai sen jälkeen. Nyt kuitenkin seitsemän vuoden odotuksen jälkeen tapahtuma on tullut takaisin!

Nyt takaisin tulleessa pelimuodossa pelaajat pyrkivät varastamaan toisiltaan karkkia, varoen samalla ympäri karttaa liikkuvaa Roshania. Pelaajat pystyvät myös keräämään pisteitä niin uudessa, kuin normaalissakin pelimuodossa. Näillä pisteillä pelaajat voivat avata uusia kosmeettisia esineitä.

Diretide tulee olemaan pelattavissa joulukuun 22. päivään asti. Pelaajilla on siis rutkasti aikaa kerätä mahansa täyteen virtuaalisia karkkeja ja uusia esineitä.

Lähde: Dota 2 Kuvalähde: Valve

Tuoreimmat uutiset: