SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Topson ja MATUMBAMAN kohtasivat Dota 2:n EPIC Leaguessa – OG selvään voittoon
 • Niko
  Nikkilä

Topson ja MATUMBAMAN kohtasivat Dota 2:n EPIC Leaguessa – OG selvään voittoon

julkaistu: 28.11.2020 10:00

500 000 dollarin palkintopotilla varustettu EPIC Leaguen runkosarjaottelut ovat parhaillaan käynnissä. Liigan ykkosdivisioonassa pelaa kymmenen huipputason Dota 2 -joukkuetta, mukaan lukien kaksi suomalaisedustajaa: Topias “Topson” Taavitsaisen joukkue OG ja Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue Team Secret.

Kaksikko kohtasi toisensa toissapäivänä pidetyssä runkosarjaottelussa, jossa OG vei kiistattoman 2-0-voiton. Team Secret oli dominoinut Euroopan Dota 2 -skeneä viime keväästä alkusyksyyn asti, mutta nyt näyttää siltä, että sen huima hallintokausi on tullut päätökseensä.

Eilisen ottelun myötä Team Secret seisoo pistetaulukon sijalla 5. voittotuloksella 3-2 ja OG on aivan näiden kintereillä sijalla 6., 3-3-voittotuloksella. Runkosarjan kokonaissijoitukset ovat:

 1. Vikin.gg
 2. Virtus.pro
 3. Natus Vincere
 4. Team Nigma
 5. Team Secret
 6. OG
 7. mudgolems
 8. Just Error
 9. Team Liquid
 10. Alliance

Runkosarjan ottelut jatkuvat 5.12. asti ja suomalaisilla on edessään vielä kolme mahdollisuutta parantaa asemaansa. Näistä ensimmäinen nähdään tänään 28.11., kun OG kohtaa Team Liquidin klo 18:00 ja Team Secret ottaa yhteen Team Nigman kanssa klo 21:00. Ottelut ovat katsottavina suorana Epicenterin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: VALVE