SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Topias Taavitsaisen joukkuetoveri pelaa sittenkin The Internationalissa – Suurturnaus alkaa torstaina
  • Niko
    Nikkilä

Topias Taavitsaisen joukkuetoveri pelaa sittenkin The Internationalissa – Suurturnaus alkaa torstaina

julkaistu: 05.10.2021 13:00

Vuoden suurimpiin e-urheiluturnauksiin kuuluva The International, Dota 2:n MM-turnaus, alkaa tämän viikon torstaina 7.10. Turnauksen palkintopotti on tuttuun tapaan mittava; yli 40 miljoonaa dollaria, josta voittaja kuittaa noin 18 miljoonaa. Suomea turnauksessa edustavat Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue Team Secret sekä Topias “Topson” Taavitsaisen joukkue OG.

Viime viikolla saatiin kuitenkin kuulla ikäviä uutisia, kun OG ilmoitti Taavitsaisen joukkuetoverin Sébastien “Ceb” Debsin joutuvan mahdollisesti jättämään turnauksen väliin leikkausta vaatineen silmävaivan vuoksi. Debs selitti itse myöhemmin, että tällä oli lääkärintarkastuksen yhteydessä todettu vasemman silmän verkkokalvon irtauma.

Löytö johti välittömään hätäleikkaukseen, sillä Debs oli vain “muutaman tunnin päässä” silmän täydellisestä sokeutumisesta. Leikkauksen jälkeen oli epävarmaa, olisiko Debs kykenevä kilpailemaan The Internationalin alkuun mennessä.

OG kuitenkin vahvisti eilen julkaisemansa videon yhteydessä, että Debs tulee kilpailemaan turnauksessa muiden joukkuetovereidensa kanssa. Tieto on epäilemättä helpotus niin Debsin joukkuetovereille kuin OG:n faneillekin.

OG lähtee turnaukseen harvinaisena, kaksi edellistä MM-turnausta voittaneena mestarina. Myös Lasse Urpalainen on tavoittelemassa mestaruuden uudelleenvaltausta, sillä hän nousi turnauksen voittoon vuonna 2017 pelatessaan Team Liquidin kokoonpanossa.

The Internationalin tarkkaa aikataulua ja lohkojakoa ei ole vielä julkaistu.

Lähde: OG Kuvalähde: OG