SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
The Internationalin palkintopotti lähenee 10 miljoonaa – Ennätys rikottiin jo ensimmäisenä päivänä
  • Niko
    Nikkilä

The Internationalin palkintopotti lähenee 10 miljoonaa – Ennätys rikottiin jo ensimmäisenä päivänä

julkaistu: 27.05.2020 15:00

Valven Dota 2 -suurturnauksen, The Internationalin, virallinen Battle Pass julkaistiin eilen. Neljännes virtuaalisia tuotteita sisältävän Battle Passin tuotoista lahjoitetaan The Internationalin palkintopottiin, joten fanit voivat näin omalla toiminnallaan vaikuttaa sen suuruuteen. Käytäntö on edellisinä vuosina ollut varsin menestyksekäs, ja palkintopotiin suuruus on kasvanut vuosi vuodelta.

Näyttääkin siltä, että myös tänä vuonna jaossa on enemmän rahaa kuin koskaan ennen. Dota 2 Price Pool Tracker -sivuston mukaan palkintopotti rikkoi jo kolmessa tunnissa edellisvuoden tahdin, ja kasvu vain jatkuu. Kirjoitushetkellä palkintopotissa on noin 8,6 miljoonaa dollaria, yli 700 000 dollaria enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna.

Viime vuoden palkintopotti oli kampanjan jälkeen noin 34 miljoonaa dollaria, ja ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että se raja tullaan rikkomaan. Kun ottaa huomioon turnausten vuosittaisen kasvun, ei 50 miljoonan dollarin palkintopotti ole lainkaan mahdoton.

The Internationalin voitti viime vuonna Topias “Topson” Taavitsaisen ja Jesse “JerAx” Vainikan joukkue OG, joka teki samalla historiaa yllettyään ensimmäiseen The Internationalin tuplavoittoon. Seuraava The International on tarkoitus järjestää Tukholmassa huhtikuussa 2021.

Lähde: Valve, Dota 2 Price Pool Tracker Kuvalähde: Valve