SEURAA MEITÄ:
×

The International

ETUSIVU / The International
The Internationalin palkintopotti lähenee 40 miljoonaa – Vain päälle viikko jäljellä
  • Niko
    Nikkilä

The Internationalin palkintopotti lähenee 40 miljoonaa – Vain päälle viikko jäljellä

julkaistu: 02.10.2020 10:00

Dota 2:n MM-kisojen, The Internationalin, palkintopotti on noussut jo ennätyslukemiin. Pelaajien tekemien Battle Pass -ostosten avulla kasvatettu potti rikkoi viime vuonna saavutetun ennätyksensä aiemmin kesällä, kun se nousi yli 34 330 068 dollariin. Nousussa on todennäköisesti auttanut se, että Battle Pass on ollut tänä vuonna saatavilla pidempään kuin viime vuosina.

Nyt näyttää siltä, että tämän vuoden potti nousee vielä kokonaan uudelle tasolle. Potissa on tällä hetkellä noin 39 miljoonaa dollaria, ja toiveena onkin, että se rikkoisi myyttisen 40 miljoonan dollarin rajan. Battle Pass on saatavilla vielä lokakuun 9. päivään asti, eli yhdeksän päivän ajan.

Mikäli potti nousee 40 miljoonaan, tulee voittajajoukkue saamaan siitä edellisvuosien jaon perusteella noin 18 miljoonaa dollaria. Maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi The International on kuitenkin siirretty ensi vuoden puolelle. Tarkkaa päivämäärää ei vielä ole tiedossa, mutta turnaus tullaan pelaamaan Ruotsin Tukholmassa.

Lähde: Dota 2 Prize Pool Tracker Kuvalähde: Valve