SEURAA MEITÄ:
×

The International

ETUSIVU / The International
Dotan MM-palkintopotti kasvaa kohisten – 20 miljoonaa rikki ennätysajassa!
  • Aleksi
    Majander

Dotan MM-palkintopotti kasvaa kohisten – 20 miljoonaa rikki ennätysajassa!

julkaistu: 26.06.2020 14:30

Maailman rahakkain esports-turnaus, Dota 2 The International rikkoo jälleen ennätyksiä palkintopotin suhteen. Dota 2 on suosituista kilpapeleistä ainoa, jonka maailmanmestaruuksien palkinnot rahoitetaan lähes kokonaan fanien toimesta.

Peliä kehittävä Valve on kesän aikana myynyt erillistä The International Battle Passia ja siirtänyt sen tuloista 25 prosenttia suoraan palkintopottiin. Ennen tätä viikkoa keräys oli vain puoli miljoonaa edellisvuoden tahtia edellä, mutta loppuviikosta myynti räjähti. Palkintopotti rikkoi 20 miljoonaa dollaria uskomattomat 19 päivää edellisvuotta nopeammin.

Huikean myyntinousun takana on keskiviikkona myyntiin tullut Battle Pass Level Bundle, joka tarjoaa ostajille Battle Pass tasojen lisäksi ylimääräisiä palkintoja Battle Pass esineistä. Noin 30 dollaria maksavia bundleja voi ostaa vain kaksi tiliä kohden, joten räjähdysmäinen myynti hidastuu varmasti kuun vaihteessa.


Kuvakaappaus: The International Prize Pool Tracker

Vaikka potti jatkossa noudattaisi pelkästään viime vuoden kasvukäyrää, on se silti ylittämässä ennätyksen usealla miljoonalla. Ennusteen mukaan palkintopotti on päätymässä nyt noin 37 miljoonaan dollariin ja Valvella on varmasti vielä ässiä hihassa, joilla pelaajat kannustetaan rikkomaan 40 miljoonan haamuraja.

Lähde: DotEsports
Artikkelikuva: Valve