SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Team Liquid hankki väliaikaseksi korvaajaksi TI mestarin Chu “shadow” Zeyun
  • Toimitus

Team Liquid hankki väliaikaseksi korvaajaksi TI mestarin Chu “shadow” Zeyun

julkaistu: 18.01.2019 20:31

Team Liquid sai huonoja uutisia vain muutamaa päivää ennen Chongqingin Majoria. Organisaatio ilmoitti, että keskiväylää pelaava tähti Amer “Miracle-” Al-Barkawi ei pysty ottamaan osaa turnaukseen henkilökohtaisten syiden takia.

Tiimi juhlisti juuri kahta vuotta yhdessä ja on pisimpään yhdessä pysynyt Dota 2 tiimi pelin historiassa. Monet tiimit tekevät useasti rostereihinsa muutoksia ja on vakuuttavaa, että tiimi on pysynyt yhdessä näin pitkään.

Tiimi on kerännyt kahden vuoden aikana erittäin paljon menestystä ja varsinkin The Internationaleissa tiimi on vakuuttanut. Vuonna 2017 tiimi voitti koko turnauksen ja seuraavana vuonna sijottautui neljänneksi.

MIraclen korvaajaksi tiimi hankki itselleen Chu “shadow” Zeyun, joka on ollut epäaktiivinen Eclipsen pelaaja viime toukokuusta lähtien. Pelaaja vakuutti The International 2016:ssa, kun pelaaja voitti turnauksen tiiminsä Wings Gamingin kanssa.

Valve antoi tiimille luvan käyttää varapelaajaa näin lyhyellä varoitusajalla, mutta Liquid tulee menettämään 40% pisteistä mitä voisi turnauksen aikana ansaita, johtuen pelaajasiirrosta. Liquid yrittää saada asian ratkaistua, mutta Valve on yleensä hyvin tiukka säännöistään.

Miraclen uupuminen vaikuttaa tiimin suoritukseen varmasti ja vaikka hänen korvaajansa ei ole todellakaan huono pelaaja niin tiimi ei pysty pelaamaan yhtä hyvin kuin ennen ja vaikeuttaa varmasti vuoden ensimmäisen turnausvoiton metsästystä.

Kuva: Liquid