SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Suomen 3A2A WESG:n Dota-karsinnan finaaliin – Pelataan tänään klo 18:00
  • Toimitus

Suomen 3A2A WESG:n Dota-karsinnan finaaliin – Pelataan tänään klo 18:00

julkaistu: 07.11.2018 09:25

Suomen 3 Aegises 2 Anchors selvitti eilen tiensä WESG:n finaaliin, joka pelataan tänään klo 18:00 Suomen aikaa. Vastaansa he saavat ruotsalaisen the Final Triben. Voittaja selvittää tiensä maaliskuussa pelattavaan World Electronic Sports Gamesin lopputurnaukseen. Turnaukseen osallistuu 24 joukkuetta ympräri maailman. Tämän päivän finaali pelataan paras kolmesta.

3A2A:n urakka alkoi GoHELLiä vastaan ja tuossa ottelussa ei kauan nokka tuhissut. Ottelu oli vain 17 minuutissa ohi, mutta seuraavassa ottelussa vastassa oli Sweden.

Ruotsalaisten Tinker aiheutti suomalaisille ongelmia ja ottelua voitiin pitää todella tylsänä. 44 minuutin jälkeen ottelussa oli nähty vasta 32 tappoa. Ottelua oli pelattu lopulta hieman yli tunti, kun suomalaiset saivat käännettyä otteluan Swedenin virheiden takia ja ottelu oli paketissa. Vastaan asettui tanskalainen BackPack. Voittaja etenisi finaaliin ja tämä ottelu pelattiin jo paras kolmesta.

3A2A kuitenkin voitti ottelun leikitellen. Alle 20 minuuttia kestäneessä ensimmäisessä ottelussa, suomalaiset olisivat voineet paketoida ottelun jo kovinkin nopeasti. Hauskaa oli kuitenkin pidettävä. Toisessa ottelussa BackPack pääsi jopa mukaan otteluun, mutta suomalaiset löivät seuraavan vaihteen silmään. Toinenkaan peli ei lopulta kestänyt edes 20 minuuttia. Näin suomalaiset etenivät finaaliin.

Finaali pelataan siis tänään klo 18:00 ja vastassa on ruotsalainen The Final Tribe.

Katso VODit otteluista

Pelaajat.comin twitch-kanavalla nähtiin illan ottelut Benjamin “NotAHax” Läärän ja Arttu “Olvari” Hämäläisen selostamana. Hieman yli 260 katsojan piikin tavoittanut streamin selostus ei jäänyt ainakaan vertauskuvista kiinni! Pätkän loppuminuuteilla on myös kuultavissa Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen kommentit joukkueen fiiliksistä.

Katso WESG 2019 karsinnat, 3A2A seurannassa! Selostus: @Olvari + @NotAHax (lähettäjä: pelaajatcom) sivulla www.twitch.tv

WESG Dota2-karsintafinaali livenä!

Päivän suurin kysymys varmasti on, tuleeko Pelaajat.comin twitchistä tänään myös finaalilähetys? NO TOTTAKAI TULEE! Suuntaa siis klo 18:00 osoitteeseen twitch.tv/pelaajatcom ja kannustetaan 3A2A matkalle Kiinan Chongqingiin maaliskuussa taistelemaan maailmanmestaruudesta!