SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Sähkökatkos pudotti joukkueen 170 000 dollarin pudotuspeleistä
  • Niko
    Nikkilä

Sähkökatkos pudotti joukkueen 170 000 dollarin pudotuspeleistä

julkaistu: 29.07.2020 18:25

Euroopan ja CIS-alueen OGA Dota PIT -turnaus huipentuu finaaliinsa huomenna. Finalistikaksikkoa ei ole vielä valittu, ja mukana taistossa on myös Topias “Topson” Taavitsaisen OG, joka kohtaa tänään klo 21:00 FlyToMoonin. Ottelun voitto veisi OG:n vain yhden voiton päähän finaalipaikasta.

Turnauksen palkintopotti on yhteensä 170 000 dollaria, joten joukkueet ovat mukana vakavalla mielellä. Tämän vuoksi onkin varsin ikävää, että tekninen ongelma aiheutti yhden joukkueen putoamisen pudotuspelien alemmassa lohkossa.

Kyseessä oli eilen pelattu Vikin.gg:n ja FlyToMoonin ottelu, joka käytiin jännittävissä tunnelmissa. Ensimmäisten erien 1-1-asemasta edettiin ratkaisevaan kolmanteen erään, jonka häviäjä putoaisi ulos turnauksesta. Tällöin Vikin.gg joutui kuitenkin kohtalon ivan alle, kun näiden pelaaja Miroslav “BOOM” Bičan menetti sähkönsä yhdessä koko kylänsä  ja naapurikylänsä kanssa.

Odotettuaan lähes puoli tuntia Vikin.gg päätti yrittää epätoivoista 4v5-yhteenottoa automaattisen luovuttamisen sijaan, mutta joutui pian heittämään pyyhkeen kehään. Joukkue sijoittui täten turnauksen jaetulle 7.-8.-sijalle, josta nämä palkittiin 5 661 dollarilla.

Lähteet: Vikin.gg, Liquipedia, Dotesports Kuvalähde: Valve