SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
PGL Esports julkisti Bucharest Minor -turnauksen
  • Atte
    Leppänen

PGL Esports julkisti Bucharest Minor -turnauksen

julkaistu: 23.10.2018 21:30

Turnauksia järjestävä romanialainen PGL Esports on julkaissut kauden 2018-2019 Dota Pro Circuitin toisen Minor tapahtuman, Bucharest Minorin.

Turnauksessa on tarjolla huikea 300 tuhannen euron palkintopooli ja pelit on määrä käydä tammikuun 9.-13. ensi vuoden puolella. Tapahtuma järjestetään luonnollisesti Romanian pääkaupungissa, Bukarestissa, PGL:n tiloissa. Myös pelituoleja valmistava Secretlab on mukana menossa sponsoroimassa turnausta. Muita sponsoreita ei turnaukselle ole vielä julkistettu.

Turnausta varten järjestetään erityiset online-karsinnat, jotka käydään joulukuun 1.-5. Näistä karsinnoista selvinneet joukkueet etenevät myöhemmin pidettäviin suljettuihin karsintoihin. Online-karsinnoista mukaan otetaan joukkueita seuraavilta alueilta:

  • Yksi joukkue Pohjois-Amerikasta
  • Yksi joukkue Etelä-Amerikasta
  • Yksi joukkue Itsenäisten valtioiden yhteisöstä
  • Yksi joukkue Kaakkois-Aasiasta
  • Kaksi joukkuetta Euroopasta
  • Kaksi joukkuetta Kiinasta

Bucharest Minor on kuluvan kauden toinen Minor-tapahtuma, joka käydään  Tukholmassa lokakuun 29. – marraskuun 4. päivä pelattavan DreamLeague Season 10:n jälkeen.

PGL Esportsin on määrä järjestää myös kyseisen Dota Pro Circuitin ensimmäinen Major-turnaus.  Kuala Lumpur Major pidetään Malesiassa ja sen pelit pelataan marraskuun 9.-18. päivä. Turnauksessa on jaossa jopa miljoona euroa ja 15 tuhatta pro-pistettä.

Aiemmin tänä vuonna, edellisen Dota Pro Circuit -kauden aikana  PGL Esports luotsasi myös Bukarestissa järjestetyn  miljoonan dollarin  Major Dota 2 -turnauksen, sekä myös sitä ennen pelatun PGL Open Bucharestin, joka pidettiin lokakuun 19. – 22. päivä vuonna 2017.

https://twitter.com/pglesports/status/1054707821902729217

Kuva: PGL Esports