SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
MATUMBAMAN joukkueineen voittoputkessa – Palaako Topson tällä viikolla pelikentille?
  • Niko
    Nikkilä

MATUMBAMAN joukkueineen voittoputkessa – Palaako Topson tällä viikolla pelikentille?

julkaistu: 25.05.2020 10:00

Verkkoon siirtynyt, Euroopan ESL One Birmingham -Dota2-turnaus polkaistiin käyntiin eilen.  200 000 dollarin palkintopotilla varustettuun turnaukseen ottaa osaa yhteensä 16 joukkuetta Euroopasta ja CIS-alueelta. Suomea turnauksessa edustavat Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen Team Secret sekä OG mahdollisesti Topias “Topson” Taavitsaisen saattelemana.

Taavitsainen ei ole ollut osa OG:n kokoonpanoa viime aikoina, vaan on viettänyt aikaa Kaakkois-Aasiassa. Eilen OG viimein ilmoitti, että Taavitsainen on palannut takaisin Eurooppaan. Joukkue ei kuitenkaan ole vielä varmistanut, ketkä pelaajat tulevat täyttämään sen kaksi vielä avointa paikkaa turnauskokoonpanossa. OG pelaa ensimmäisen ottelunsa ukrainalaista FlyToMoonia vastaan tänään klo 17:00.

Team Secret puolestaan avasi turnaustilinsä menestysekkäästi, kun se peittosi eilen Team Liquidin 2-0. Joukkue onkin niittänyt viime aikoina runsaasti kunniaa; se nousi viime viikolla Dota PIT -turnauksen voittoon, kuitaten samalla itselleen 62 000 dollaria. Kyseessä oli Team Secretin kolmas peräkkäinen turnausvoitto.

Team Secret kohtaa turnauksen toisessa ottelussaan Team Gambitin tänään klo 17:00. Otteluita voit seurata parhaiten ESL:n verkkosivuilta. Lisätietoa turnauksesta löydät täältä.

Lähde: OG, ESL Kuvalähde: Valve