SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Lasse Urpalaisen Liquid rynni The Internationalin neljän parhaan joukkoon – Kuuntele Olvarin riemunhuudot!
  • Niko
    Nikkilä

Lasse Urpalaisen Liquid rynni The Internationalin neljän parhaan joukkoon – Kuuntele Olvarin riemunhuudot!

julkaistu: 24.10.2022 12:34

Dota 2:n MM-turnauksen, The Internationalin, pudotuspelivaihe alkoi suomalaisfanien kannalta varsin kehnosti, kun Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen joukkue Team Liquid putosi alempaan kaavioon heti avausottelussaan.

Team Liquid on sittemmin urheasti ja raivannut tietään kohti finaalia, peitoten kolme peräkkäistä vastustajaa. Ensimmäisenä kaatui Entity tuloksella 2-1, sitten OG luvuin 2-0 ja eilisessä ottelussa Thunder Awaken niin ikään 2-1-tuloksella. Voittojensa myötä joukkue on nyt turnauksen neljän parhaimman joukossa.

Ylimääräisenä kirsikkana kakun päällä on se, että Team Liquidin eilinen voitonhetki nousi Dotan Reddit-yhteisön suosioon, kiitos Pelaajatcomin lähetyksistä tuttujen Arttu “Olvari” Hämäläisen ja Benjamin “Notah” Läärän selostuksen:

Team Liquidin matka turnauksessa jatkuu tämän viikon lauantaina pelattavassa alemman kaavion semifinaalissa, jossa joukkue tulee ottamaan revanssin sen alun perin pudottaneesta Team Asterista. Ottelu alkaa 29.10. klo 07:00, ja se on katsottavissa Yle e-urheilun Twitch-kanavalta sekä The Internationalin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Team Liquid Twitter