SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Liquid ja Secret varmistivat paikkansa Disneylandin majoriin – OG ottelee viimeisestä paikasta tänään
  • Aleksi
    Majander

Liquid ja Secret varmistivat paikkansa Disneylandin majoriin – OG ottelee viimeisestä paikasta tänään

julkaistu: 30.03.2019 11:37

Pariisin Disneylandissä pelattavan Dota 2 huipputurnauksen, MDL Disneyland Paris Majorin, karsinnat huipentuvat tänään. Kahdeksasta joukkueesta kaksi, Liquid ja Secret, ovat jo varmistaneet paikkansa miljoonaturnaukseen.

Karsinnat osoittavat, että Team Secret on selkeästi pysäyttämätön Euroopassa. Jo alkuvuonna The International kutsun varmistanut Secret ei hävinnyt karsintojen aikana yhtään karttaa. Liquidille paikka on erityisen tärkeä, sillä joukkueen alkuvuosi ei ole mennyt hyvin ja se tarvitsee reilusti pisteitä mikäli mielii päästä kutsulla The International turnaukseen.

Euroopan karsintojen viimeinen paikka jaetaan tänään. Mukana taistossa on vielä neljä joukkuetta, ensimmäiset otteluparit pelataan kello 15:30 kun The Final Tribe saa vastaansa NiPin ja OG kohtaa Alliancen. Suomalaisten Topsonin ja Jeraxin tähdittämä OG lähtee päivään selkeänä ennakkosuosikkina.

OG:n otteluita voi seurata suomeksi selostettuna Pelaajat.comin Twitch-kanavalta. Päivän selostajaparina toimii Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Benjamin “Notah” Läärä.