SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
dota 2 kuala lumpur major
  • Toimitus

Dotan Kuala Lumpur Major Live Stream Pelaajat.comin Twitch-kanavalta!

julkaistu: 15.11.2018 11:28

Kuala Lumpurissa pelattavassa Dotan Majorissa on jäljellä enää kuusi joukkuetta ja Pelaajat.com lähettää kaikki loput ottelut twitch-kanavaltaan! Miljoonan dollarin turnauksessa aloitti kuusitoista joukkuetta. Turnaus on osa Dota Pro Circuitia. Suomalaisten tunnettujen pelaajien joukkueet jäivät turnauksesta lopulta pois. Kyseessä on Dota Pro Circuit-kauden ensimmäinen major-turnaus.

Joukkueita jäljellä enää kuusi

Turnaus pelataan kaksoiseliminointikaaviolla lohkovaiheen jälkeen. Jäljellä olevista joukkueista ylemmässä kaaviossa Team Secret, PSG.LGD, Ninjas in Pyjamas ja Virtus.pro taistelevat paikasta välierässä. Otteluiden häviäjät kohtaavat alemmassa kaaviossa TNC Predatorin ja Evil Geniusesin.

Pro Circuitin uudistuksen jälkeen major-turnauksen voitto voi tarkoittaa lähes varmasti The International-paikkaa, joten turnauksesta ei panosta puutu! Turnauksen mustana hevosena voidaan pitää TNC Predatoria, joka yllätti alemman kaavion viimeisimmässä ottelussaan ViCi Gamingin.

PSG.LGD ja Virtus.pro ovat ehdottomasti turnauksen suosikkeja. VP dominoi viime vuonna majoreita, sekä minoreita. Ninjas in Pyjamas joutui lähtemään turnaukseen korvaavalla pelaajalla, kun 33 ei saanut viisumia. Hänen tilallaan pelaa Mind Control. Team Secret on ollut turnauksessa todella kovassa iskussa ja uudet pelaajat Zai, sekä Nisha ovat toimineet joukkueessa hyvin. Näinpä voidaan odottaa LGD:n ja Team Secretin ottelulta todella paljon.

Lopputurnauksen ohjelma

Perjantai 16.11. (Suomen aikaa – Ottelut bo3)

Klo 06:00 Team Secret – PSG.LGD
Klo 09:00 Ninjas in Pyjamas – Virtus.pro
Klo 12:00 Häviäjä #1 – TNC Predator

Lauantai 17.11

Klo 06:00 Häviäjä #2 – Evil Geniuses
Klo 09:00 Alemman kaavion välierä
Klo 12:00 Ylemmän kaavion välierä

Sunnuntai 18.11

Klo 05:00 Alemman kaavion finaali
Klo 10:00 Grand Final (Best of 5)

Pelit suorana Pelaajat.com twitch-kanavalta!

Turnauksen viimeiset ottelut alkavat todellisella herkkupalalla, kun aikaisin perjantaiaamuna Team Secret kohtaa PSG.LGD:n. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 06:00, joten herätyskellot soimaan! Suomeksi lähetys on katsottavissa twitch-kanavaltamme osoitteesta twitch.tv/pelaajatcom. Lähetyksen juontavat perjantaina Markus “Makkaralihis” saarikangas ja Benjamin “Notah” Läärä.

Myös lauantaina on syytä laittaa kellot soimaan ajoissa, sillä klo 06 taas mennään. Niin lauantain, kuin myös sunnuntain ottelut juontavat tehokaksikko Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Benjamin “Notah” Läärä! Tältä kaksikolta ei ainakaan jutut lopu kesken.

Joten hyppää mukaan perjantaiaamuna klo 06 osoitteessa twitch.tv/pelaajatcom!