SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Jesse “JerAx” Vainikan matka Evil Geniusesissa päättyi – Taustalla suurturnauksen jumbosija
  • Niko
    Nikkilä

Jesse “JerAx” Vainikan matka Evil Geniusesissa päättyi – Taustalla suurturnauksen jumbosija

julkaistu: 26.05.2022 18:00

Suomen menestyneimpiin kilpapelaajiin kuuluva, kaksinkertainen The International -voittaja Jesse “JerAx” Vainikka ilahdutti suomalaista e-urheilukansaa viime vuoden marraskuussa, kun hän palasi takaisin Dota 2:n pariin liittymällä amerikkalaisjoukkue Evil Geniusesiin. Aiemmin tällä viikolla organisaatio kuitenkin ilmoitti, että se ei tule enää jatkamaan yhteistyötä Vainikan kanssa.

Vainikka itse on ilmoittanut olevansa innokas uusista haasteista ja ilmaissut kiinnostuksensa sekä pelaajan että valmentajan roolissa työskentelemiseen.

Evil Geniuses on pelannut pääasiassa Dota 2:n virallisessa Pohjois-Amerikan liigassa, jossa se sijoittui viime kaudella ensimmäiseksi, ja tätä ennen toiseksi ja kolmanneksi. Aiemmin tässä kuussa pelatussa Tukholman Major-turnauksessa joukkuetta kuitenkin odotti pettymys: se päätti lohkovaiheen voittolukemin 0-2-4, mikä katkaisi kisamatkan jo ennen pudotuspelivaihetta.

Evil Geniuses oli täten turnauksen viimeiseksi sijoittunut joukkue, jos ei lasketa viisumiongelmien vuoksi diskattua Mind Gamesia.

Lähde: Evil Geniuses, Jesse Vainikka Kuvalähde: Valve