SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
HAVU laajentaa Dota 2:een – Täysin suomalainen menestystarina viimein käsillä?
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

HAVU laajentaa Dota 2:een – Täysin suomalainen menestystarina viimein käsillä?

julkaistu: 11.08.2020 12:02

Suomen suurimpiin e-urheiluorganisaatioihin kuuluva HAVU on julkistanut laajentavansa Dota 2:een. Tyhjästä kokoonpanoa ei kuitenkaan ole rakennettu, sillä tähän asti Astronauts nimellä pelannut joukkue siirtyy organisaation alle.

Vaikka yksittäiset pelaajat kuten Jesse “JerAx” Vainikka, Topias “Topson” Taavitsainen sekä Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen ovat niittäneet mainetta kansainvälisissä Dota-joukkueissaan, ei täysin suomalaisen Dota-joukkueen ole nähty menestyvän vielä.

Viimeksi Suomessa on Dota-joukkuetta tukenut Helsinki REDS vuosina 2017-19. Pelaajat kuitenkin vaihtuivat hREDSissä usein ja potentiaali jäi saavuttamatta. HAVUn alla nähdäänkin tuttuja nimiä hREDSin alkuperäisestä kokoonpanosta, mukaan lukien Pelaajatcomin päätuottaja ja The International 2016:lla valmentanut Benjamin “Notah” Läärä.

“Olen innoissani saadessani mahdollisuuden valmentaa täyssuomalaista joukkuetta. Mukana on vanhempia kavereita kokemuksella, mutta myös nuorta verta täynnä potentiaalia. Olemme myös etuoikeutettuja, kun pääsemme osaksi suomalaista huippuorganisaatiota”, Läärä kommentoi HAVUun liittymistä.

HAVUn alle siirtyvä joukkue:

Perttu “Megabauss” Pesonen (Carry)
Samu “MTD” Hautala (Midlane)
Mikael “GreedoT1” Sainio (Offlane)
Aapo “Nukkumatti” Riikonen (Soft Support)
Jan “Womber” Kylmänen (Hard Support)

Benjamin “Notah” Läärä (Valmentaja)

HAVUn ensimmäistä Dota-turnausta ei ole vielä julkaistu.

Lähde: HAVU
Artikkelikuva: HAVU