SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Team Liquid Dreamhack
  • Kaapo
    Martinmäki

Dota2 Majorilla yllätyksellinen alku – Kauden viimeinen Major Moskovassa

julkaistu: 18.03.2019 18:03

Tukholmassa käynnistyi viime viikolla Dota2 Dreamleague Season 11 -turnaus, joka on vuoden kolmas Major. Valven sponsoroiman turnauksen palkintopotissa on yhteensä $1 000 000, josta voittajalle menee $350 000. Turnauksen alku on ollut yllätyksellinen.

Lasse “MATUMBAMAN” Urpalaisen edustama Team Liquid jäi lohkossaan kolmanneksi, ja hävisi eilen alemman kaavion ensimmäisen kierroksen ottelunsa Chaos EClle, joten Liquid eliminoitiin turnauksesta. Natus Vinceren, EHOMEn ja Forward Gamingin pelit turnauksessa ovat myös pelattu. Ennakkosuosikeista Virtus Pro, Evil Geniuses ja Team Secret joutuivat alempaan kaavioon.

Turnauksen ratkaisupelit näet perjantaista alkaen Yle Areenasta suomenkielisellä selostuksella. Selostajina toimivat Pelaajat.comin lähetyksistä tutut Arttu “Olvari” Hämäläinen ja Benjamin “Notah” Läärä. Englanninkielistä lähetystä peleistä voit katsoa Twitchistä.

Valve paljasti maanantaina kauden viimeisen Majorin tiedot. EPICENTER Moskova pelataan CSKA Arenalla (entinen VTB-jääpalatsi) kesäkuun 22. – 30. -päivä. Turnauksessa on jaossa $1 000 000 palkintorahaa ja 15,000 DPC-pistettä.

Kuvalähde: Dreamhack