SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Dota-legenda Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen aikoo eläköityä jo tänä vuonna
  • Niko
    Nikkilä

Dota-legenda Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen aikoo eläköityä jo tänä vuonna

julkaistu: 06.09.2022 13:59

Suomalainen Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen kuuluu historian kuuluisimpien Dota 2 -pelaajien joukkoon. Hän voitti Team Liquidin riveissä vuoden 2017 The International -huipputurnauksen ja on niittänyt kunnioitettavia turnausvoittoja läpi uransa. Nyt kuitenkin on selvää, ettei 27-vuotias pelaaja aio jatkaa kilpakentillä kovinkaan kauaa.

Urpalainen kertoi Esports.gg-sivustolle antamassaan haastattelussa, että hän on valmis siirtymään eläkkeelle heti lokakuussa pelattavan Singaporen The International-turnauksen jälkeen siinäkin tapauksessa, jos tämä joukkueineen voittavat turnauksen.

“Kahden kuukauden jälkeen tulen olemaan lopussa, kirjaimellisesti. The Internationalin jälkeen olen lopullisesti lopussa. […] Sen suhteen ei ole mitään jossittelua. Jos emme karsiudu mukaan, tulen silti lopettamaan [pelaamisen]”, Urpalainen kertoi.

Dota 2:n jälkeisistä suunnitelmistaan Urpalainen ei osaa sanoa, onhan hän keskittynyt pelin pelaamiseen koko aikuisikänsä. “Keksin jotain hauskaa tekemistä”, Urpalainen kuvailee.

Urpalainen pelaa tällä hetkellä Team Liquidissa, jonka kokoonpanoon hän palasi viime vuoden lopulla pelattuaan aiemmat vuoden Chaos EC:n ja Team Secretin riveissä. Joukkueen menestys on ollut tänä vuonna vaihtelevaa: se ylsi mitalisijoille kaikkina kolmena Dota Pro Circuitin kautenaan, mutta on jäänyt huipputurnauksissa kymppisijan tuntumaan.

Urpalaisen antama haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Esports.gg Kuvalähde: Lasse Urpalainen (Twitter)