SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Dota 2 -pelaajalta hurja väite: Joukkue irtisanoi äidin sairauden takia
  • Niko
    Nikkilä

Dota 2 -pelaajalta hurja väite: Joukkue irtisanoi äidin sairauden takia

julkaistu: 21.05.2022 09:00

Rosterimuutokset ovat osa e-urheilun arkea, ja joskus pelaajia joudutaan karsimaan varsin raa’allakin kädellä. Dota 2 -pelaaja Michael “ninjaboogie” Ross kertoi kuitenkin tänään varsin poikkeuksellisesta syystä, jonka perusteella tämän joukkue oli poistanut Rossin kokoonpanostaan.

Rossin mukaan tämän joukkue, Team SMG, oli irtisanonut hänet vedoten Rossin äidin sairastamaan syöpään, johon tämä menehtyi maanantaina. Rossin mukaan Team SMG oli irtisanonut hänet, sillä joukkue oli odottanut äidin sairauden vaikuttavan Rossin suorituskykyyn.

Team SMG itse ei perustellut irtisanomisen syytä tiedotteessaan, Ross itse kuitenkin paljasti oman näkemyksensä tapahtumien kulusta ja kehotti joukkuetta paljastamaan syyn irtisanomiselle.

Malesialainen Team SMG pelasi viimeksi Dota Pro Circuitin Kaakkois-Aasia liigan ykkösdivisioonassa, jossa se sijoittui kuudenneksi. Ross itse on pelannut ammattilaisena vuodesta 2012 lähtien, jonka aikana hän on ottanut osaa esimerkiksi The Internationaliin, vuosina 2018 ja 2019.

Lähde: Michael “ninjaboogie” Ross Kuvalähde: Valve