SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Dota 2 -fanien suuri pettymys: TI12-päivitys ei sisällä juuri mitään
  • Saara
    R

Dota 2 -fanien suuri pettymys: TI12-päivitys ei sisällä juuri mitään

julkaistu: 29.09.2023 13:44

Valve julkaisi keskiviikkona Counter-Strike 2:n, mutta samaan aikaan toisaalla se paljasti myös The International Compendium -päivityksen. Se oli tosin niin sisällötön, että Dota 2 -yhteisö hieman suivaantui.

Kun kesällä paljastui, että Dota 2:lle ei tule tänä vuonna taistelupassia, monet odottivat Valven tuovan takaisin pelin loiston päivät The Compendiumin myötä. Sen sijaan Compendium-blogissa esiteltiin varsin laimea sisältö, joka sai fanit kyseenalaistamaan hintalapun.

– 7,49 dollaria HUD:ista [head up display -näyttö], muutamasta ääniraidasta ja joukosta tarroja, äimisteli eräs pelaaja Redditissä.

7.49$ for a HUD, some voice lines and a bunch of stickers.
byu/AbsolutelyNotWrong inDotA2

Monet pohtivat, kuka muka maksaisi Compendiumista, joka ei tarjoa lainkaan kosmeettisia esineitä. Ainoa merkillepantava muutos päivityksessä ovat uudet mukautettavat pelaajaprofiilit, joiden avulla pelaajat voivat esitellä luovuuttaan.

Vaikka skinien vähäisyys oli odotettavissa, aktiivisen pelisisällön ja tapahtumien puute on ollut faneille suuri pettymys.

Päivityksen tullessa Dota 2 -selostaja TeaGuvnor oli pitänyt Twitch-lähetystä yli 32 tuntia innokkaasti odottaen. Sitten tunnelma kieltämättä lässähti.

– Tuntuuko siltä, että jotain puuttuu? Joo, myönsi TeaGuvnor.

Erityisesti hän huomautti Cavern Crawl -tyyppisten tapahtumien puuttumisesta ja toivoi enemmän sisältöä Dota 2 -maailman tärkeimpiin karkeloihin.

Kuten ennenkin, vaatimattoman Compendiumin tuotoista 25 prosenttia menee TI12-palkintopotin kasvatukseen. Valve on myös luvannut, että seuraava iso päivitys tulee mestaruuden ratkettua.

Kun The International 2023 -turnaukseen on enää pari viikkoa aikaa, Compendiumin vaisu vastaanotto taitaa tietää pienintä palkintopottia hetkeen.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: Valve / Twitch / dota2ti / u/AbsolutelyNotWrong