SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Ana palaa OG:n riveihin – Loppuuko Dota-mestareiden kuiva kausi?
  • Aleksi
    Majander

Ana palaa OG:n riveihin – Loppuuko Dota-mestareiden kuiva kausi?

julkaistu: 14.03.2019 18:02

Dota 2:n tuorein maailmanmestari OG saa takaisin legendaarisen carry-pelaajansa. Australialaisen Anathan “Ana” Phamin paluusta ilmoitettiin eilen.

Siirto tuskin tulee kenelläkään fanille yllätyksenä, sillä huhumylly lähti pyörimään välittömästi sen jälkeen kun Igor “iLTW” Filatovin lähdöstä ilmoitettiin tiistaina. iLTW korvasi Pers “Pajkatt” Olssonin noin kaksi kuukautta sitten ja paikka joukkueessa oli alusta asti ilmoitettu määrä-aikaiseksi. iLTW ehti pelata joukkueessa Bucharest Minorin ja Kiovan Minorin otteluissa, mutta joukkue ei suoriutunut mainittavasti kummastakaan karsinnasta.

OG:n startti 2018-2019 kilpakauteen ilman Anaa on ollut varsin kivinen. Joukkue jätti kiertueen ensimmäisen Majorin ansaitusti väliin The International voittonsa jälkeen, mutta ei ole sen jälkeen onnistunut nappaamaan yhtään majorpaikkaa minor-karsinnoista. Pisteitä joukkueelle on kerääntynyt 48, kun suoraan kutsuun The Internationaliin kaivataan lähes 5000.

Tällä kaudella pelataan enää kaksi Major-turnausta, joten OG:n täytyy ottaa Anan kanssa itseään niskasta kiinni, mikäli se ei halua pelata Last Chance karsintoja uudestaan tänä vuonna.

OG:n kokoonpano:

  • Anathan ‘Ana’ Pham
  • Topias ‘Topson’ Taavitsainen
  • Sebastien ‘Ceb’ Debs
  • Jesse ‘Jerax’ Vainikka
  • Johan ‘n0tail’ Sundstein

Lähde ja kuva: Hotspawn