SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dinamo Riika – SKA Pietari: Ottaako SKA bounce backin Dinamon kustannuksella?
  • Toimitus

Dinamo Riika – SKA Pietari: Ottaako SKA bounce backin Dinamon kustannuksella?

julkaistu: 26.11.2018 14:49

Lännen jengeistä Bobrov-divisioonan nelonen Dinamo Riika kohtaa Sveitsin Zürichissä osana World Games-sarjaa SKA Pietarin, joka pitää tiukasti hallussaan divisioonansa piikkipaikkaa.

SKA on kaatanut Dinamon viidesti peräkkäin Viimeksi se kukisti isäntänsä samaisella estradilla 2-1 reilu neljä viikkoa sitten. SKA:n osumista vastasi tuolloin joukkueen ykköspakkipari Vladislav Gavrikov ja Patrik Hersley.

SKA saattaa tulla otteluun erittäin kiukkuisena sen kärsittyä TsSKA:lle 1-3 vierastappion toissailtana Moskovassa. Isännät käänsivät tuolloin kärkiottelun edukseen Nikolai Prokhorkinin aikaisesta johtomaalista huolimatta.

Tappio oli SKA:lle jo kolmas tällä kaudella TsSKAa vastaan. Tappion myötä SKA katkaisi myös viiden ottelun voittoputkensa.

Viisi peliä seitsemästä edellisestä ottaneen Dinamon yllätysmahdollisuudet ovat tänään seitinohuet. Yllätys piilee korkeintaan SKA:n asenteessa, joka epäbalanssissa ollessaan ojentaa isännille oljenkorren, ei muuten.

Dinamo voi parhaimmillaan pitää SKA:n tiukilla ja pelin tasaisena, mutta voittoon asti sen eväät eivät riitä.

TsSKA-tappio pitää joka tapauksessa huolen siitä, että SKA ei lähde otteluun huviretkelle ja pisteet lähtevät vieraiden matkassa parin-kolmen maalin erolla Pietariin.