SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
DEVICE: “HALUAN VOITTAA MAJORIN RUOTSISSA RUOTSALAISEN JOUKKUEEN KANSSA”
  • Juuso
    Syngelmä

DEVICE: “HALUAN VOITTAA MAJORIN RUOTSISSA RUOTSALAISEN JOUKKUEEN KANSSA”

julkaistu: 25.04.2021 10:00

Counter-Strike -maailma repesi liitoksistaan kun tanskalaislegenda Nicolai “device” Reedtz vaihtoi joukkuetta Astraliksesta ruotsalaiseen Ninjas in Pyjamasiin.

“device” on nelinkertainen major-voittaja ja hänet on valittu kahdesti major-turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Hän on esiintynyt HLTV:n “vuoden TOP20-pelaajat” -listalla peräti seitsemän kertaa, joista kuudesti hän on ollut 5:n parhaan pelaajan joukossa.

“device” kartoitti kohutun siirtonsa syitä HLTV:n haastattelussa. Pelaajatcom keräsi tärkeimmät asiat haastattelusta lukijoilleen.

Enemmän aikaa henkilökohtaiseen kehitykseen

“devicen” tiedetään asuneen Ruotsissa ja jonkin aikaa. Matkustaminen kahden maan välillä kävi lopulta liian työlääksi.

“Olen asunut jo pitkään Ruotsissa. Minun täytyi käyttää paljon aikaa matkustamiseen Ruotsin ja Tanskan välillä. Voisin käyttää siihen menevän energian johonkin paljon hyödyllisempään. Esimerkiksi siihen miten minusta tulisi parempi pelaaja. Voin käyttää aiemmin matkustelussa menetetyt tunnit harjoitteluun. Se on minulle iso juttu.”

“device” kertoo, että Ninjas in Pyjamas ei ollut hänellä ensimmäisenä mielessä uudeksi joukkueeksi.

“Kun aloimme puhua, en oikeastaan tiennyt juuri mitään joukkueesta. Tiesin vain, että Ninjas in Pyjamas panostaa samoihin asioihin kuin minä.”

Hän jatkaa olevansa luottavaisin mielin uudesta joukkueestaan.

“Uskon, että olen valinnut oikean paikan myös henkilökohtaista kehitystäni ajatellen. Jokainen joukkueessa tietää olevansa todella kyvykäs. Meille kaikille taivas on rajana. Toivon, että voin tuoda joukkueeseen kokemusta ja voittamisen kulttuuria. Joukkueen taito hoitaa loput.”

25-vuotias tanskalaislegenda kertoo pitävänsä Ninjas in Pyjamasin tuomasta haasteesta.

“Ninjas in Pyjamasin tuoma haaste on mahtava. Major-turnauksen voittaminen ruotsalaisessa joukkueessa, kun seuraava major pelataan Tukholmassa, olisi mahtavaa. Lisäksi major-turnauksen voittaminen toisen organisaation (Astraliksen lisäksi) alla tuntuisi upealta.”

AWP-pelaaja muistuttaa, että Astralis on ennenkin noussut huonojen vaiheiden jälkeen takaisin maailman ylivoimaiseksi ykköseksi. Joukkueelle huonot tulokset eivät olleet syynä hänen siirrolleen. Ninjas in Pyjamasissa “devicella” on mahdollisesti vähemmän paineita menestyä alkuun joukkueena.

“Ei ole kyse vain siitä, että meillä oli muutama huono turnaus Astraliksen kanssa. Niin on tapahtunut useita kertoja aiemmin. Tulimme aina takaisin huipulle ja uskon, että he pystyvät siihen nytkin. Kun katsoo Astraliksen tuloksia tänä vuonna, näkee, että pääsimme useasti pudotuspeleihin asti, mutta koska joukkue on Astralis, se ei ole tarpeeksi.”

Parhaan pelaajan titteli toissijaista

“devicella” on enemmän MVP-palkintoja (tulee englannin sanoista “most valuable player”, eli “arvokkain pelaaja”) kuin kenelläkään muulla CS:GO:ssa. Niitä on tanskalaispelaajalle kertynyt jo 18.

“Parhaan pelaajan titteli on aina ollut minulle toissijainen tavoite. Toki olen aina halunnut olla maailman paras, se titteli minulta yhä puuttuu. Uskon kuitenkin jättäväni paremman perinnön Counter-Strikelle voittaessani majorin toisen joukkueen kanssa, kuin tullessani parhaaksi pelaajaksi maailmassa.”

Lähde: HLTV

Kuva: Ninjas in Pyjamas

Tuoreimmat uutiset: