SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Detroit Pistons – Golden State Warriors: Chef Curryn paluu
  • Toimitus

Detroit Pistons – Golden State Warriors: Chef Curryn paluu

julkaistu: 01.12.2018 20:06

Golden State Warriors matkustaa Michiganiin kaatamaan Detroit Pistonsia. Useamman viikon nivusvaivan takia huilannut Stephen Curry palaa koitoksessa hallitsevien mestareiden riveihin.

Kotijoukkue on pelannut viimeiset neljä otteluaan kotona ja hoitanut putkensa puhtaasti neljällä voitolla. 12-7 recordi oikeuttaa itäisen konferenssin neljänteen sijaan.

”The Twin Towers”, eli nelos- ja vitospaikan Blake Griffin ja Andre Drummond ovat hallinneet painttia lähes kaikkia vastustajia vastaan. Kaksikon yhdistetty pistekeskiarvo näyttääkin 43,5 pistettä peliä kohden, lisäksi levypalloja on tarttunut keskimäärin 25,8 kappaletta per koitos.

Ykköspaikan Reggie Jackson on tukenut kaksikkoa pussittamalla 16,8 pistettä peliin.

Vahvan etukentän takaa ei Warriorsin tähtisikermän tasoisia pelaajia löydy ja kotiputken aikana kohdattuja vastuksia ei voi verrata lännen jättiläisiin.

Warriorsin recordi valmentaja Steve Kerrin aikana Curryn pelatessa recordi on 254-47 ja poissaollessa 22-19. Warriorsilla on taas marssittaa kentälle kolme ehdottomaan eliittiin kuuluvaa heittäjää (Steph Curry, Kevin Durant, Klay Thompson). Kaikkien kolmen pelatessa on Warriors erittäin vaikea pysäytettävä.

Nelospaikan tulisieluisen Draymond Greenin poissaolo jättää paintin puolustukseen aukon. Pistonsin etukentän kaksikko kerää varmasti mukavan pistesaldon, mutta joukkue tuskin pysyy tähtikolmikon tahdissa.

Pistons pelaa tällä hetkellä hyvätasoista koripalloa, mutta Warriorsin ohittaminen näillä kertoimilla on vaikeaa.