SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Detroit Lions – Chicago Bears: Kiitospäivän herkkua!

julkaistu: 22.11.2018 12:25

Jenkeissä on kiitospäivä ja tästä syystä tänään pelataan peräti kolme ottelua NFL:ssä. Ensimmäinen ottelu alkaa jo klo 19:30. Chicago Bears saapuu otteluun neljän pelin voittoputkessa, mutta joukkue on saanut ikäviä uutisia. Joukkueen ykköspelinrakentaja Mitchell Trubisky todennäköisimmin ei oikean käden olkapäävamman takia pysty aloittamaan. Tästä syystä Bearsilla aloittanee Chase Daniel.

Pieni tarina Chase Danielista. 32-vuotias QB ei ole urallaan koskaan ollut aloittava QB ja hän onkin vain kaksi ottelua pelannut starterina. Nämä olivat 2013 ja 2014, kun hän aloitti molemmilla kausilla yhden ottelun Chiefsissä. 2016 kaudelle Eagles hankki Danielin kokoonpanoonsa ja häntä on suuri kiittäminen Carson Wentzin nykyisestä tasosta.

Vaikka mies ei paljon pelejä ole pelannut NFL-tasolla, pidetään häntä suuressa arvostuksessa kokemuksensa ansiosta ja varsinkin nuorille pelinrakentajille lähes täydellisenä mentorina. Tästä syystä myös Bears hankki miehen ja Trubisky onkin kauden aikana kehittynyt.

Kolmen edellisen kauden aikana mies on ollut Eaglesin, Saintsin ja Bearsin harjoitusvahvuudessa. Nyt mies saa todennäköisimmin startin ja kakkos-QB:na toimii Tyler Bray. Vaikka pelikokemusta on heikonlaisesti, ei Daniel missään tapauksessa ole huono QB. Hän vain yksinkertaisesti on ollut urallaan sellaisten pelaajien takana kuin Drew Brees, Carson Wents, Nick Foles ja Alex Smith. Ei siis ihme, ettei peliaikaa ole irronnut.

Bearsilla on yksi koko NFL:n parhaista puolustuksista. Lions menetti aiemmin OG TJ Langin sairastuvalle ja tämä ei lupaile Lionsille hyvää. Khalil Mack on ollut tällä kaudella todellakin tulessa ja Lions-QB Matthew Staffordilla tullee kiire tänään päästä pallosta eroon. Lions joutuu lähtemään otteluun ilman WR Marvin Jonesia, sekä RB Kerryon Johnsonia. Joukkue tradesi aiemmin ykkös-WR:nsä Golden Taten Eaglesiin. Lionsin kausi on käytännössä ohi, mutta Bears johtaa omaa divisioonaansa.

Joukkueilla on ilmeinen tasoero ilman ykköspelinrakentajaakin. Keskushyökkääjäosastolla Howard ja Cohen muodostaa oivan parin ja Lionsin juoksupuolustus on päästänyt peräti 125 juoksujaardia per ottelu. Vastaavasti kun Lionsin laitahyökkääjäosasto on ohut, ei voida edes RB LeGarrette Blountilta odottaa suuria juoksujaardeja. Bearsilla on nimittäin koko NFL:n paras juoksupuolustus.

Luvassa on hyvä ottelu ja on mukava nähdä Daniel kentällä. Tiedä millaisen yllätyksen mies otteluun laittaa. Joka tapauksessa, Bears on parempi joukkue ja potkumaalin tasoitus on oikein pelattava kohde otteluun.