SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Denver Broncos – Pittsburgh Steelers: Huipulla ei tuulekkaan

julkaistu: 25.11.2018 18:23

Tänään illan kolmas kainalopallovihje valkkautuu otteluun, jossa vastakkain ovat Denver Broncos ja Pittsburgh Steelers. Ottelu pelipaikkaina toimii Broncos Stadium at Mile High. Nämä ottelut Denverissä ovatkin vierasjoukkueelle aina aivan oma seikkailunsa, sillä pelipaikka sijaitsee yli 1600 metrin päässä merenpinnan tasolta. Eli ilmanala on jonkinverran ohuempi kun yli 1200 metriä alempana Pittsburghissa.

Mile High:ssa vuosien varrella ja tänäkin vuonna tämä ohut ilmanala ja yleisesti kylmä ja jonkinverran tuulinen keli on vaikuttanut todella paljon pisteolettamaan negatiivisessa mielessä. Monesti Denverissä on peli voitettu 20-25 pisteen välissä olevilla lukemilla ja tämä ei ole kovinkaan kummoinen luku. Myöskin tänään pisteodotukset ovat mielestämme todella maltillisia.

Kotijoukkue Broncos on saanut tällä kaudella kairattua kokonaiset neljä voittoa ja vastapainoksi on tullut kuudesti turpaan. Joukkueen puolustus on toiminut kohtalaisen hyvin ja siitä he saavat kiittää myös isosti Von Milleriä, joka on saanut annettua kohtalaisen paljon painetta vastustajien pelinrakentajille. Poissaoloja kotijoukkueella on vain kaksi, kun S Thomas ja LB Marshall ovat sivussa. Kuitenkin CB Roby on tänään jo pelikunnossa, joten joukkue pääsee lähtemään otteluun melkein parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan.

Vierasjoukkue Steelersillä on maine kokolailla hyökkäysvoittoisena joukkueena, mutta vieraskentällä joukkueen otteluissa ei ole liiemmin tällä kaudella pisteillä juhlittu. Myöskin tänään joukkueen pelinrakentaja Ben Roethlisberger tulee saamaan mukavasti painetta. Heittopeliä ei varmasti helpota myöskään pieni tuuli eikä pakkanen. Onkin varsin oletettavaa, että joukkueen juoksija James Conner saa tänään pallon useampaan kertaan kainaloonsa. Poissaoloja on myös vierailla varsin vähän, kun ainoastaan OT Gilbert, DE Tuitt ja LB Adeniyi ovat sivussa.

Tänään pelataan ohuessa ilmanalassa, kylmässä ja neljä metriä sekunnissa käytävässä tuulessa, joten kyseessä ei ole se normaalein sää missä palloa kainalossa kannetaan. Molemmat joukkueista omistaa myös osaavan puolustuksen, joten mielestämme ottelun pisteraja 47 pistettä ei tule ylittymään kun maksimissaan kaksi kertaa viidestä. Tämän takia nykyiset underin kertoimet ovat varsin hyvin pelattavissa tähän otteluun.