SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
David Beckhamin omistama e-urheiluyhtiö listautui pörssiin – Aikoo luoda huippujoukkueen useaan peliin
  • Sauli
    Rautiainen

David Beckhamin omistama e-urheiluyhtiö listautui pörssiin – Aikoo luoda huippujoukkueen useaan peliin

julkaistu: 15.09.2020 10:30

Peliyhtiö, josta entinen jalkapalloilija David Beckham omistaa suuren osan, aikoo listata itsensä Lontoon pörssiin. Yhtiön nimi on Guild Esports ja sen tavoitteena on tarjota faneille mahdollisuuden tukea suoraan joukkueen pelaajia.

Organisaatiolla on suunnitelmissa luoda edustus Rocket Leaguen ja Fifan lisäksi peleihin kuten Fortnite sekä CS:GO. Joukkueiden harjoittelun on suunnitelmissa tapahtua vastaavasti, kuin ammattijalkapalloilijoiden Premier Leaguessa, eli pelaajille luodaan oma akatemia harjoittelua varten.

Organisaation mukaan se on lähtenyt alalle mukaan, sillä e-sports on osoittanut paljon kasvua viime vuosina ja näyttänyt vahvuutensa lajina koronatilanteen keskellä.

David Beckham on uransa jälkeen osoittanut bisneksissään kiinnostusta moneen suuntaan. E-sports on vain yksi kohta lisää hänen omistuksiinsa joihin kuuluu mm. muotia, hajuvesiä ja jalkapalloklubeja.

Guild Esportsin mukaan Beckhamin mukaantulo parantaa heidän brändiään ja lisää sijoittajien kiinnostusta. Koko e-urheilu alalle tekeekin hyvää, että isot nimet ja brändit tulevat siihen mukaan. Se parantaa pelaamisen mainetta ja mahdollistaa sen ottamisen entistä vakavammin.

Kuva. Valve Lähde: BBC