SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
David Beckham otti Rocket League -joukkueen siipensä alle – Laji lähdössä kasvuun?
  • Niko
    Nikkilä

David Beckham otti Rocket League -joukkueen siipensä alle – Laji lähdössä kasvuun?

julkaistu: 29.07.2020 14:00

Jalkapallotähti David Beckhamin osaomistama Guild Esports julkisti viime viikolla laajentavansa jalkapalloa ja kilpa-ajoa yhdistävään Rocket League -peliin. Guild Esports perustettiin vasta viime kuussa, ja Rocket League on ollut sen tähtäimessä alusta alkaen.

Organisaatioon siirtyvät aiemmin Team Singularityssa pelanneet Joseph “noly” Kidd ja Thomas “ThO.” Binkhorst, sekä Girlsissä pelannut Kyle “Scrub Killa” Robertson. Kidd ja Binkhorst ylsivätTeam Singularityssa pelatessaan maaliskuun European Invitationalin voittoon, kun taas Robertsonin suurimpana saavutuksena voidaan pitää Rocket League Championship Seriesin seitsemännen kauden voittoa Team Vitalityn riveissä.

Uusi aluevaltaus on paitsi mitä otollisin Beckhamin oman taustan huomioon ottaen, myös äärimmäisen ajankohtainen. Rocket League julkisti viime kuussa, että se tulee tänä kesänä siirtymään ilmaiseksi pelattavaksi. Tämä tulee takuulla kasvattamaan pelin pelaajamääriä, millä on suora vaikutus myös sen e-urheiluskenen suosioon.

Rocket League on jo pitkään ylläpitänyt kohtalaista, mutta suurta potentiaalia sisältävää kilpapelitoimintaa. Etenkin lajin suosio valtavirtayleisön joukossa on herättänyt kiinnostusta, kun ottaa huomioon sen jalkapallosta ja moottoriurheilusta tutut elementit. Suomalaisista lajin parissa ovat menestyneet muun muassa Endpointissa pelaava Otto”Metsanauris” Kaipiainen sekä Chalkedissa pelaava Joonas “Mognus” Salo.

Lähde: Guild Esports Kuvalähde: Rocket League