SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dallas Stars – Winnipeg Jets: Keskisen divisioonan arkkiviholliset taas vastakkain!
  • Toimitus

Dallas Stars – Winnipeg Jets: Keskisen divisioonan arkkiviholliset taas vastakkain!

julkaistu: 05.12.2019 15:18

NHL:n Läntisessä konferenssissa Keskisen divisioonan joukkueista Dallas Stars ja Winnipeg Jets pelaavat Home & Home-sarjan jälkimmäisen ottelunsa American Airlines Centerissä. Pari iltaa takaperin joukkueet kohtasivat Bell MTS Placessa, missä Jets laittoi Starsia leivän päälle 5-1.

Starsilla on pelissä tänään paitsi revanssin ottaminen, myös uskottavuus ja kurssin kääntäminen. Sen neljä viimeisintä ottelua (0-1-3) ei ole sujunut tuloksellisesti läheskään sillä tasolla, kuten 12 edellistä otteluaan (11-1-0), joissa Jim Montgomeryn suojatit olivat käytännössä lyömättömiä.

Stars ja Jets ovat kohdanneet nyt kolmesti tällä kaudella. Jets on voittanut molemmat kotiottelunsa ja vastaavasti Stars vei edellisen keskinäisen ottelun American Airlines Centerissä.

Dallasin pelaajista ruotsalaislaituri Mattias Janmarkilla on neljän ottelun pisteputki (2+2) Winnipegiä vastaan.

Mattias Janmark tekee vähintään yhden pisteen (sis. jatkoajan) @2.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Seitsemän yhdeksästä viime pelistään vieneen Jetsin tehopörssin kärkimies, Patrik Laine (26. 8+19=27) on onnistunut maalinteossa kaikissa noissa kolmessa ottelussa, viime kausi mukaanlukien Laine on osunut neljässä peräkkäisessä kohtaamisessa. Laineen pelihistoria Starsia vastaan on ollut aivan mykistävän erinomaista, sillä suomalaislaituri on pelannut NHL-urallaan 16 kertaa Dallasia vastaan ja onnistunut maalinteossa 18 kertaa!

Patrik Laine tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Patrik Laine tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.20 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Dallasilla ei ole kotiyleisönsä edessä varaa olla ottamatta tänään revanssia Winnipegistä. Sen yskiminen viime peleissä on ollut sinänsä yllättävää, kun sattumoisin Starsin ykköstykki, 11 reppua latonut suomalaissentteri Roope Hintz palasi sairauslomalta takaisin askiin. Yllättävyyttä lisää myös se, ettei Hintzin ruuti ole ollut edes märkää paluunsa jälkeen, vaan mies on onnistunut ujuttamaan kaksi uunia kuudessa pelissä.

Roope Hintz tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.90 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla