SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Dallas Stars – Nashville Predators: Talviklassikko Cotton Bowl Stadiumilla!
  • Toimitus

Dallas Stars – Nashville Predators: Talviklassikko Cotton Bowl Stadiumilla!

julkaistu: 01.01.2020 14:39

NHL:n Läntisen konferenssin ja Keskisen divisioonan joukkueista saavat Dallas Stars ja Nashville Predators tällä kertaa korkata Uuden vuoden perinteisessä Talviklassikossa, joka kiekkoillaan tänään Uudenvuoden päivänä 96.000 silmäparia vetävällä, mutta “vain” reilulla 80K loppuumyydyllä Cotton Bowl Stadiumilla Suomen aikaa kello 21 alkaen.

Vaikka tätä poikkeuksellista ottelua kaikkine ympäröivine elementteineen ja pelattavine alustoineen ei voi verrata millään aiempiin sisällä pelattuihin otteluihin, kerrataan kuitenkin sen verran molempien joukkueiden viimeaikaisista otteluista se fakta, että Rick Bownessin piiskuroima Stars on löytämässä jälleen voitonjyvän kaadettuaan Avalanchen (3-2vl) ja Coyotesin (4-2) kahdessa edellisessä ottelussaan, kun taas jo pitkään nuhaisesti pelannut Peter Lavioletten Predators kärsi tappiot H&H-sarjassa Penguinsille ensin Bridgestone Arenassa 2-5 ja sitten PPG PAINTS Arenassa 4-6.

Kahden pelin pisteputkessa olevat Starsin Tyler Seguin (1+1) ja Aleksandr Radulov (1+1) ovat aina viihtyneet Predatorsia vastaan pelatuissa otteluissa, joissa Seguinin (6. 2+5=7) pinnaputki on jo kuuden ottelun ja Radulovin (5. 3+4=7) viiden ottelun pituinen. Seguin (10. 4+6=10) on lisäksi jäänyt vain kerran pisteittä Predsiä vastaan kymmenessä edellisessä kohtaamisessa.

Täten pisteen todennäköisyys on peräti 90% luokkaa, joten minimaalisesta 1.45 kertoimesta huolimatta Stars-sentterin pinnan hakeminen nousee väistämättä reiluksi ylikertoimiksi!

Tyler Seguin tekee pisteen (sis. jatkoajan) @1.45 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Predatorsin Ryan Johansenin johtaman ykkösnyrkin oikeassa laidassa nuohoava Viktor Arvidsson on onnistunut latomaan maalin kolmessa aiemmassa pelaamassaan ottelussa.

Joulukuussa näiden joukkueiden tämän kauden toistaiseksi ainoassa kohtaamisessa, minkä Predators hävisi kotonaan Starsille 1-4 ei ruotsalainen ollut askissa lainkaan. Viime kauden playoffseissa Stars retuutti Predatorsia voitoin 4-2, eikä Arvidsson nakuttanut yhtään pinnaa.

Viktor Arvidsson yli 2.5 vetoa maalia kohti @1.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jää on luonnollisesti halliolosuhteisiin verrattuna huonommassa kunnossa ulkojäillä. Cotton Bowl Stadiumia hyväili reipas vesisade viime lauantaina, mistä syystä jää pääsi sulamaan alustalta ja se piti jäädyttää uudelleen.

Pelaajistosta on kuulunut myös parran pärinää, että kiekot pomppivat holtittomasti jäänpinnasta, mikä ei ole mitenkään poikkeuksellista. Tämä taas vähentää maaliodottamaa melkoisesti, vaikka tuokin aina tietyn yllätyselementin peliin mukaan. Yhtäkaikki, taitopelaajat kärsivät suunnattomasti alustasta ja tänään pikemminkin peli menee näytöstyyliseksi höntsäilyksi kuin jäällä nähtäisiin mitään hienouksia.

Ottelussa tehdään alle 4.5 maalia (sis. JA+RL) @2.90 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ottelussa tehdään alle 3.5 maalia (60 min) @4.10 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Vaikka Stars on vienytkin neljä edellistä joukkueiden kohtaamista, ei Rolle-setä lähde saalistamaan kenttäolosuhteista johtuen kotivoittoa edes moneylinen kautta, vaan pidättäytyy matalissa maalimäärissä.