SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Dallas Cowboys – Washington Redskins: Kauden tärkein divisioonaottelu

julkaistu: 22.11.2018 18:53

Washington on kiitospäivän toinen joukkue jolta puuttuu ykköspelinrakentaja. QB Alex Smith kärsi todella ikävän vamman viime viikon sunnuntaina. Smithin jalka meni kirjaimellisesti säpäleiksi ja murtunut luu puski jopa ihosta läpi. Miehen kausi on paketissa ja ei ole edes 100% varmaa, että palaako mies koskaan kentille. Tänään heittovastuussa on McCoy.

Joukkueet ovat NFC East-divisioonan kaksi kärkijoukkuetta. Redskinsin record on 6-4 ja Dallasin vastaavasti 5-5. Koska runkosarja kestää 16 ottelua, voidaan puhua koko kauden tärkeimmästä divisioonaottelusta. Divisioonan voittaja etenee automaattisesti playoffeihin.

Dallas tulee otteluun kahden ottelun voittoputkessa, mutta huikeilla suorituksilla noita ei ole saavutettu. Ensimmäisessä ottelussa Eagles oli todellista jätettä ja antoi Dallasin voittaa ottelun saamattomuuttaan. Myöskään Atlanta Falcons ei ole todellakaan ollut oma itsensä. Toki Dallasin RB Elliott on ollut vauhdissa.

Divisioonaottelut ovat aina tiukkoja ja nyt ottelussa on jättimäinen panos. QB Colt McCoy ei ollut preseasonilla edes kovin huono, joten Washington pystyy mieheen luottamaan. Molemmilla joukkueilla on NFL:n kärkipään juoksupuolustus, mutta Elliott ja Washingtonin RB Adrian Peterson varmasti saavat jaardeja tänään taululle.

Olisi kuitenkin kovin erikoista jos tästä ottelusta tulisi tuhoton pistetehtailu tai ottelu repeäisi suuresti. Niin suuri merkitys tällä ottelulla on, ettei tässä todellakaan suuria riskejä oteta.