SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Dallas Cowboys – New Orleans Saints: Pystyykö Dallas pysäyttämään vieraat?

julkaistu: 29.11.2018 16:32

Dallas Cowboys on tänään todellisen testin edessä. Se saa tänään vieraakseen koko NFL:n parhaan joukkueen. Dallas on tilanteessa, jossa sillä ei ole varaa hävitä otteluita. Se johtaa tasavoitoissa NFC Eastia Washington Redskinsin kanssa. Niskaan hengittää vielä Philadelphia Eagles yhden voiton päässä.

Dallas pelaa tämänkin viikon ilman puolustuksen johtohahmoa Sean Leetä. Dallas on voittanut kolme edellistä ottelua ja noussut yhtäkkiä takaisin playoff-taisteluun. Toki vastustajat eivät ole olleet lähellekkään ykkösjoukkueilla liikkeellä noissa kolmessa ottelussa.

Saints vastaavasti on voittanut nyt kauden avauksen tappion jälkeen 10 ottelua putkeen ja matkalla on kaatunut mm. Los Angeles Rams. Nyt kuitenkin pelataan vieraskentällä. Silti Saintsilta on odotettavissa yli 30 pisteen ottelua, joten ottelun over/under-rajan ylittymiseen tarvittaisiin Dallasilta noin 20 pistettä.

Dallasin RB Ezekiel Elliott on ollut todellisessa liidossa kolme ottelua. Hän on juossut yli 400 jaardia kolmeen edelliseen otteluun ja napannut kiinni reilusti yli 100 jaardia. Jopa Dallasin QB Dak Prescott on saanut palloja omien pelaajien käsiin. Raidersista hankittu WR Amari Cooper on myös saanut hyvän startin uudessa seurassa.

Joka tapauksessa Saints on tällä hetkellä paras joukkue ja joukkueen hyökkäystä on vaikea nähdä Dallasin pysäyttävän. Saints on tehnyt kolmeen edelliseen otteluun peräti 130 pistettä ja vastassa on ollut Falcons, Eagles ja Bengals. QB Drew Brees ei suotta ole rikkonut tällä kaudella NFL-ennätyksiä.

Seitsemän ja puolen pisteen vierastasoitus on kovin suuri, oli tasoerot millaiset tahansa. Tämä peli voi kylläkin revetä totaalisesti vieraille, mutta ehdottomasti parempi kohde tähän otteluun löytyy juurikin tuosta yli/alle-linjasta. Valintamme tänään on siis yli 51,5 pistettä!