SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO:sta Valorantiin ja takaisin – nitr0 avasi näkemyksiään kahdesta kilpaskenestä
  • Saara
    R

CS:GO:sta Valorantiin ja takaisin – nitr0 avasi näkemyksiään kahdesta kilpaskenestä

julkaistu: 09.04.2022 09:00

Vuoden 2022 kilpailukaudelle useampikin Valorantiin loikannut CS:GO-pelaaja teki paluun Counter-Striken puolelle. Yksi heistä on pohjoisamerikkalaisen skenen veteraani Nicholas “nitr0” Cannella, joka hyvästeli 100 Thievesin palatakseen jälleen Team Liquidin CS-riveihin.

Äskettäisessä ESL Pro Leaguen lehdistötilaisuudessa nitr0a pyydettiin vertailemaan kokemuksiaan kahden räiskintäpelin kilpapeluusta. Hänen näkemyksensä mukaan Valorantilla on tarjottavanaan mahdollisuuksia erityisesti uusille pelaajille.

Nitr0 myönsi, että CS:GO-taidoista on hyötyä Valorantia opetellessa, mutta vain aluksi. Valorantin jipot omaksuttuaan hyvän pelaajan on helpompi päästä esittelemään taitojaan kehittyvään kilpaskeneen, kun taas CS:GO:ssa vasta kokemus avaa menestyksen portit. Tie ammattikilpapelaajaksi voi viedä vuosia.

“Valorantissa sen kuin aloitat pelaamisen, tyypit huomaavat sinut rankingissa ja kutsuvat harjoitusmatsiin, ja mikäli olet hyvä, saat duunin”, nitr0 vertailee.

Huolimatta Valorantin ilmeisestä merkityksestä tuoda nuoria ja tuntemattomia lahjakkuuksia esiin nitr0lla itsellään on selvä mielipide Valven ja Riotin pyssypelien paremmuusjärjestyksestä:

“Loppujen lopuksi pidän CS:stä paljon enemmän.”

Lähde: AFK Gaming
Kansikuva: Riot Games / nitr0 / Valve