SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO:n valokranaatti raastaa silmiä – fanilla olisi tarjota ratkaisu
  • Saara
    R

CS:GO:n valokranaatti raastaa silmiä – fanilla olisi tarjota ratkaisu

julkaistu: 01.06.2022 16:50

CS:GO on taktinen ammuntapeli, jonka idea on helppo omaksua, mutta jossa on vaikea tulla erinomaiseksi. Se on hyvien ominaisuuksiensa vuoksi ansainnut paikan PC-pelien maailman huipulta.

Silti suosikissakin on puutteensa. Eräs pelikansaa häiritsevä yksityiskohta on häikäisevän kirkas valoefekti. Kun pelaaja saa osuman valokranaatista, näyttö välähtää valkoiseksi. Valkeutta kestää vain pari sekuntia, mutta äkillinen kirkkaus voi sattua silmiin yömyöhällä pelatessa. Varsinkin herkkäsilmäiset saavat tuta virtuaalikranaatin voiman.

Ongelmaan olisi naurettavan yksinkertainen ratkaisu, osoitti muuan fani Redditissä. Nimimerkki stndg esitteli videolla parikin vaihtoehtoa sokaisevalle välähdykselle.

Eyes-safe CS:GO flash concept (pls watch fullscreen) from GlobalOffensive

Ensimmäinen ehdotus muuttaa näytön yksinkertaisesti valkoisen sijaan mustaksi, mikä tuntuu huomattavasti lempeämmältä silmäparoissa. Toinen videon tarjoama vaihtoehto on blurri, joka samentaa näkymän tyylikkäästi.

Kummassakin ehdotuksessa kranaatin kohtaavalle pelaajalle aiheutuva näköeste on yhtäläinen alkuperäisen kanssa, joten aivan hyvin ne voisi ottaa käyttöön. Valve noteeraa kuitenkin harmillisen harvoin fanipalautteita. Kiva idis kuitenkin, stndg.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: Adobe Stock / Valve