SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GO tähti teki jatkosopimuksen – Hologrammeja heijastettiin ympäri Pariisia
  • Sauli
    Rautiainen

CS:GO tähti teki jatkosopimuksen – Hologrammeja heijastettiin ympäri Pariisia

julkaistu: 24.12.2020 10:00

Ranskalainen e-urheiluorganisaatio Vitality ilmoitti pidentävänsä maailman yhden parhaimman CS:GO pelaajan Mathieu “ZywOo” Herbautin sopimusta vuoteen 2024 asti.

Ilmoitusta seurasi Counter-Strike fanien ilo Pariisin kaduilla. Fanit heijastivat ZywOon kuvan ympäri kaupunkia useisiin tunnettuihin nähtävyyksiin.  Hologrammeja joissa juhlittiin ZywOon pysymistä kotimaassaan ja Vitalityssa ilmestyi muun muassa Pantheonille, Trocaderolle ja Montmartrelle.

“Olemme iloisi että ZywOo on päättänyt sitouttaa itsensä Team Vitalityn kokoonpanoon seuraavaksi neljäksi vuodeksi”, kertoi Vitalityn johtaja Fabien “Neo” Devide.

“ZywOoon kaltainen pelaaja tulee vain kerran sukupolvessa ja emme voisi olla iloisempiä, että hän kilpailee meidän kanssamme.”

Vitalityn pomon puheet eivät ole pelkkiä puheita. On kiistaton tosiasia, että ZywOo on yksi pelin parhaimpia. Viime vuonna hänet valittiin maailman parhaimmaksi pelaajaksi ja tänä vuonna sama meno on jatkunut. Viimeisimpänä hän muun Vitalityn joukkueen ohella voitti IEM Beijing-Haidian 2020 sekä Blast premier Fall 2020 Finals -turnaukset.

“Olen todella innoissani päätöksestäni pitää yllä Vitalityn painaa vielä seuraavat neljä vuotta,” ZywOo kommentoi lausunnossaan.

Kuva: Vitality Lähde: Talkesport