SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
CS:GO-tähti S1mple tarkensi taukoaikeitaan
  • Saara
    R

CS:GO-tähti S1mple tarkensi taukoaikeitaan

julkaistu: 08.07.2022 19:52

Viime kuussa BLAST Premier: Spring Finals 2022 -turnauksen alla Oleksandr “s1mple” Kostylievin kuultiin pohtivan mahdollisuutta ottaa pikku tauko kilpa-CS:stä. Vaikka NAVI ylsi kirkkaimpaan palkintoon, tähtipelaaja ei tarkentanut lausuntoaan tuolloin. Yhteisöä tämä huolestutti, mutta nyt voi huokaista helpotuksesta.

IEM Cologne 2022 -tapahtuman lehdistötilaisuudessa s1mple palasi aiheeseen, ja pyörsi puheensa: ei suunnitelmia pidemmästä tauosta.

“Antaa mennä! Kesätauko on tulossa ja sen aikana voi ratkaista monia asioita”, 24-vuotias ukrainalainen vastasi kysyttäessä kilpailubreikistä. “Asioilla” hän viittasi mm. asuntokauppoihin.

Uutinen on huojentava etenkin NAVI:lle, jolla on vakaa aikomus palata tukevasti huipulle. Strategiaan kuulunee myös varajäsen Viktor “sdy” Orudzhevin hankkiminen viidenneksi pelaajaksi. Kivääritaituri on kesän mittaan täydentänyt surullisenkuuluisasti penkitetyksi joutuneen Boombl4n jättämän aukon.

Ukrainalaistiimille olisikin ollut turhan kova isku menettää s1mple, joka on paitsi korvaamattoman hyvä pelaaja, myös joukkueen sielu ja sydän. Tällä hetkellä muutoksia kokeneen tiimin menestymistä seurataan IEM Cologne 2022 -turnauksessa, joka jatkuu ensi viikon loppuun saakka.

Lähde: AFK Gaming Kansikuva: BLAST Premier